ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πάφος: Πώς προσπάθησαν να απαγάγουν τον 30χρονο

Υπό τριήμερη κράτηση δύο πρόσωπα

ΚΥΠΕ

Διατάγματα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων που είναι ύποπτα σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας απαγωγής και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. Πρόκειται για δύο άντρες, ηλικίας 27 και 26 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, 26 Ιανουαρίου, από άντρα ηλικίας 30 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 30χρονου, γύρω στις 6.00 το απόγευμα της Πέμπτης, ο ίδιος μετέβη στην κατοικία φιλικού του προσώπου, άντρα ηλικίας 41 ετών, όπου βρισκόταν ο ένας από τους δύο υπόπτους, ηλικίας 26 ετών. Ο 26χρονος φέρεται να ανέφερε στον 30χρονο παραπονούμενο ότι τον αναζητεί ο δεύτερος ύποπτος, ηλικίας 27 ετών, για να επιλύσουν κάποιες διαφορές τους, με τον παραπονούμενο να αναφέρει στον 26χρονο ύποπτο πως ο 27χρονος μπορεί να τον συναντήσει και να του μιλήσει ο ίδιος.

Ο 26χρονος αναχώρησε από την κατοικία, ωστόσο επέστρεψε λίγο αργότερα μαζί με άλλα δύο πρόσωπα και αφού παράνομα εισήλθαν στο σπίτι, έχοντας στην κατοχή τους, ο 26χρονος ρόπαλο και οι άλλοι δύο ύποπτοι, λοστούς και μαχαίρια, φέρονται να προσπάθησαν με τη βία να μεταφέρουν τον 30χρονο εκτός του σπιτιού. Αφού ο 30χρονος αντιστάθηκε, με τη βοήθεια και του 41χρονου ενοίκου, καθώς και ακόμη ενός προσώπου που βρισκόταν στο σπίτι, απώθησαν τους υπόπτους, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή. Αργότερα, όταν ο 30χρονος εξήλθε της κατοικίας για να αναχωρήσει, διαπίστωσε ότι στο αυτοκίνητο του είχαν κακόβουλα προκληθεί ζημιές, συνολικής αξίας 1,300 ευρώ.

Εναντίον των δύο υπόπτων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων, συνελήφθησαν ο 27χρονος και ο 26χρονος. Αυτοί τέθηκαν υπό τριήμερη κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας απαγωγής, παράνομης εισόδου σε περιουσία, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Την υπόθεση διερευνά ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Πάφου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση