ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πυρκαγιά στην Τόχνη: Στις 22 Ιουνίου απαντούν οι τρεις κατηγορούμενοι

Μέχρι τότε αφέθηκαν ελεύθεροι

ΚΥΠΕ

Στις 22 Ιουνίου, θα απαντήσουν στην κατηγορία για την πυρκαγιά που ξέσπασε στις 17 Μαΐου, σε περιοχή της Τόχνης της επαρχίας Λάρνακας, τρεις ύποπτοι ηλικίας 51, 37 και 29 ετών.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «σήμερα Δευτέρα 22 Μαϊου, η Αστυνομία καταχώρησε την υπόθεση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και επιδόθηκαν στους τρεις υπόπτους, που είχαν συλληφθεί, ηλικίας 51, 37 και 29 ετών, τα κατηγορητήρια».

«Το Δικαστήριο όρισε την 22η Ιουνίου ως ημερομηνία για να απαντήσουν οι τρεις ύποπτοι στην κατηγορία για πρόκληση πυρκαγιάς εξ αιτίας αλόγιστης ή αμελούς χρήσης εργαλείου κατά παράβαση του Νόμου για τη πρόληψη πυρκαγιών στην ύπαιθρο» είπε και σημείωσε πως «μέχρι τότε οι τρείς ύποπτοι αφέθηκαν ελεύθεροι».

Σημείωσε ότι «η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στη μια το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Μαΐου, σε περιοχή του χωριού Τόχνη στη Λάρνακα, όπου κατέκαψε μεγάλη έκταση με δέντρα και άγρια βλάστηση».

«Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, στην περιοχή όπου είχε εκδηλωθεί η φωτιά, βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες κατασκευής μεταλλικής περίφραξης, με τη χρήση ηλεκτρικών εργαλείων», πρόσθεσε.

Ανέφερε ακόμα ότι «από μαρτυρίες που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία, φέρεται ότι η φωτιά ξέσπασε από τη χρήση ηλεκτρικών εργαλείων και αμέσως μετά να επεκτάθηκε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση