ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πυρπόλησαν τα δώδεκα οχήματα στο Καϊμακλί - Σε εξέλιξη οι έρευνες

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν κάποια τεκμήρια

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών αναφορικά με τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης (16/04) σε συνεργείο επιδιόρθωσης οχημάτων στο Καϊμακλί.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95.00, «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» και την Οριάνα Παπαντωνίου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομία, κ. Χρίστος Ανδρέου δήλωσε πως από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, ενώ από τη σκηνή παραλήφθηκαν και διάφορά τεκμήρια τα οποία θα τύχουν περαιτέρω εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται, πως στις 05:37 το πρωί, εκδηλώθηκε φωτιά στο εν λόγω συνεργείο και πιο συγκεκριμένα, ισιωμάτων και βαψίματος οχημάτων, που είχε ως αποτέλεσμα να τυλιχθούν στις φλόγες δώδεκα οχήματα, εφτά εξ αυτών με εκτεταμένες ζημιές και πέντε με ελαφριές ζημιές. Επίσης, από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές και σε μικρό υποστατικό το οποίο χρησιμοποιείτο ως κουζίνα.

Για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα απο τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας. Επιπρόσθετα, έγιναν εγκατάσεις νερού και χρήση αναπνευστικών συσκευών. Υπήρξε συνεχής μεταφορά νερού με πλαγιογραμμές νερού από γειτονικό υδροστόμιο με την χρήση των 3 βυτιοφόρων οχημάτων.

 

Ερωτηθείς ο κ. Ανδρέου αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνσης ως προς τους πιθανούς εμπρηστές, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας σημείωσε πως διεξάγονται οι απαραίτητες έρευνες και στόχος είναι να εξασφαλιστεί η μαρτυρία που θα οδηγήσει τους ανακριτές στους δράστες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση