ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ραφαέλα Μιλτιάδους: «Δεν μπόρεσα να ταξιδέψω γιατί ήμουν ασυνόδευτη, ανάπηρη γυναίκα»

Ποια ήταν η απάντηση της εταιρείας

must.com.cy

Της Ριάνα Στυλιανού

Η Ραφαέλα Μιλτιάδους μετά από ατύχημα το 2019 είδε τη ζωή της ανατρέπεται. Η ίδια όμως, δεν τα έβαλε κάτω. Κάθε άλλο. Κατόρθωσε να βρει την δύναμη να συνεχίσει, να εμπνεύσει και να χαρίσει κίνητρο για ζωή - σε όλους μάς και όχι μόνο στα άτομα με αναπηρίες. 

Ως Πρέσβειρα Οδικής Ασφάλειας, η νεαρή Ραφαέλλα Μηλτιάδους, η οποία μετακινείται αμαξίδιο, πολύ συχνά μιλά για τα πρβλήματα που αντιμετωπίζει και προσπαθεί να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο.

Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που μοιράστηκε διάφορες σκέψεις της μαζί με τους followers της, απόψεις και προβληματισμούς.

Το πιο πρόσφατο της post δεν διαφέρει από αυτό το ύφος, καθώς η ίδια θέλησε να μοιραστεί την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία της με μία κυπριακή αερογραμμή, η οποία δεν της έδωσε το δικαίωμα να ταξιδέψει ασυνόδευτη από Κύπρο - Αθήνα. Δείτε πιο κάτω την ανάρτησή της αυτούσια.

 

Λίγο μετά την ανάρτησή της, η αεροπορική εταιρεία τοποθετήθηκε μέσα από ανακοίνωση.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η Cyprus Airways δηλώνει τις ειλικρινείς απολογίες της για αυτό το τόσο ατυχές περιστατικό που αφορά επιβάτη με μειωμένη κινητικότητα.

Η Cyprus Airways, ως ο Σημαιοφόρος Αερομεταφορέας του νησιού μας, δεσμεύεται να μεταφέρει όλους τους επιβάτες στον προορισμό τους, ωστόσο, ως αεροπορική εταιρεία, πρέπει να τηρούμε τους τοπικούς, ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους κανονισμούς (IATA) και να τους ενισχύουμε.

Είναι απογοητευτικό όταν ορισμένοι από αυτούς τους κανονισμούς δεν γίνονται δεκτοί από τους επιβάτες μας, ενώ πάντα καταβάλλουμε επιπλέον προσπάθεια για να βρούμε λύσεις. Στην περίπτωση αυτή, ο συγκεκριμένος επιβάτης έχει μεταφερθεί με επιτυχία από και προς τον προγραμματισμένο προορισμό του.

Ελπίζουμε όλοι οι επιβάτες μας να καταλάβουν ότι η συλλογική τους ασφάλεια έρχεται πρώτη.

Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη αυτή την υπόθεση και την πρόσφατη δέσμευση προς την Παρ ολυμπιακή Επιτροπή της Κύπρου, ως χορηγοί της, η Cyprus Airways θα επανεξετάσει και θα πραγματοποιήσει πρόσθετες εκτιμήσεις κινδύνου για να διασφαλίσει ότι όλοι οι επιβάτες είναι ασφαλείς και υποστηρίζονται και εξυπηρετούνται με τη μέγιστη προσοχή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

must.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση