ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σε λειτουργία από σήμερα νέες κάμερες τροχαίας - Σε ποια σημεία

Βρίσκονται σε δύο ελεγχόμενες διασταυρώσεις στη Λευκωσία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε λειτουργία τέθηκαν σήμερα Τρίτη, 6 Ιουνίου, νέες κάμερες σε δύο ελεγχόμενες διασταυρώσεις στη Λευκωσία. Συγκεκριμένα, ενεργοποιήθηκαν τρεις επιπρόσθετες σταθερές κάμερες τροχαίας στην ελεγχόμενη διασταύρωση των Λεωφόρων Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα.

Το σύστημα φωτοεπισήμανσης θα ελέγχει την ευθεία πορεία των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα και στην Λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ θα ελέγχονται οι δύο λωρίδες του ιδιωτικού οχήματος καθώς και η λεωφορειολωρίδα με κατεύθυνση προς τη Λευκωσία.

Η Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, μεταξύ της ελεγχόμενης διασταύρωσης με τις Λεωφόρους Διγενή Ακρίτα και Σπύρου Κυπριανού, μέχρι την ελεγχόμενη συμβολή με την οδό Ευαγόρου, είναι αμφίδρομης κυκλοφορίας με ελεγχόμενη είσοδο μόνο για Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Λεωφορεία, οχήματα ΤΑΞΙ, ποδήλατα και οχήματα που ανήκουν σε νόμιμους χρήστες αδειοδοτημένων χώρων στάθμευσης.

Επίσης, η διακίνηση στις λωρίδες της Λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ ελέγχεται από Φώτα Τροχαίας, ξεχωριστά για κάθε λωρίδα και θα πρέπει οι οδηγοί να χρησιμοποιούν τη σωστή λωρίδα και να ακολουθούν τις ενδείξεις των φαναριών που αφορούν τη λωρίδα που δικαιούνται να χρησιμοποιούν (αν είναι ιδιωτικό όχημα στη δεύτερη και τρίτη λωρίδα, αν είναι δημοσίας χρήσης στην πρώτη κόκκινη λωρίδα).

Επιπρόσθετα, ενεργοποιήθηκαν και τρείς σταθερές κάμερες οι οποίες τοποθετήθηκαν στη συμβολή της Λεωφόρου Στροβόλου με οδό Μαχαιρά, στο Στρόβολο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση