ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σε νέα σύσκεψη ανακριτών τα επόμενα βήματα για την υπόθεση στο Μιτσερό

Η σύλληψη των δύο προσώπων αποτελεί ένα βήμα προς την διαλεύκανση του εγκλήματος, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Νέα σύσκεψη των ανακριτών θα συζητήσει τα περαιτέρω βήματα σε ό,τι αφορά την υπόθεση εντοπισμού νεκρής γυναίκας στο μεταλλείο Μιτσερού, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης, ο οποίος σημείωσε, επίσης, ότι ένα ακόμα ένα βήμα προς τη διαλεύκανση του σοβαρού αυτού εγκλήματος αποτελεί η σύλληψη δύο προσώπων.
 
Η Αστυνομία προχωρά με σταθερά βήματα και αποφασιστικότητα στη διερεύνηση της υπόθεσης εντοπισμού νεκρής γυναίκας στο μεταλλείο Μιτσερού, δήλωσε ο κ.  Αγγελίδης. Όπως σημείωσε, «ένα ακόμα ένα βήμα προς την διαλεύκανση του σοβαρού αυτού εγκλήματος αποτελεί η σύλληψη δύο προσώπων, τα οποία θα παραμείνουν υπό κράτηση για περίοδο οκτώ ημερών για τα συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, όπως αναφέρθηκαν στο Δικαστήριο».
 
Πρόκειται για δύο πρόσωπα ηλικίας 30 και 35 χρόνων, τα οποία συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης, απαγωγής προσώπου, με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό του, απαγωγής με σκοπό το φόνο εκ προμελέτης και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. Για τον δεύτερο εκ των δύο υπόπτων διερευνώνται επίσης τα αδικήματα της απόπειρας καταστροφής τεκμηρίου και της παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.
 
Όπως είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, «θα γίνει και νέα σύσκεψη των ανακριτών κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν τα περαιτέρω βήματα με βάση αυτές τις εξελίξεις και σίγουρα τα οποιαδήποτε ευρήματα ή οποιαδήποτε άλλα θέματα προκύπτουν θα εξετάζονται στη βάση πάντοτε των δεδομένων που υπάρχουν».
 
Πρόσθεσε ότι «το ιστορικό της υπόθεσης είναι γνωστό, εκείνο που έχει σημασία είναι ο μεγάλος όγκος του ανακριτικού έργου όπως καθορίζεται σύμφωνα με τις εξετάσεις που γίνονται, η ανακριτική ομάδα συνεχίζει να εργάζεται με εντατικούς ρυθμούς και ως προς την κατάληξη για τη σύλληψη των δύο προσώπων ως ύποπτοι για το συγκεκριμένο έγκλημα».
 
Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι «θα πρέπει να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων ήταν και καθοριστικής σημασίας οι ενέργειες του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, σε συνεργασία με τους ανακριτές, όσον αφορά τις καταθέσεις που λήφθηκαν και τις εξετάσεις που έγιναν μέχρι στιγμής».
 
Ερωτηθείς εάν οι έρευνες επεκτείνονται και σε άλλες υποθέσεις προσώπων που ελλείπουν πλην αυτής στο Μιτσερό είπε ότι «η συγκεκριμένη υπόθεση διερευνάται για τη συγκεκριμένη ελλείπουσα και όσον αφορά τις έρευνες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τις Πλατφόρμες Επικοινωνίας θα συνεχιστούν σε  σχέση με τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης».
 
Ο Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε περαιτέρω πως «είναι γεγονός ότι αναζητούνται και άλλες μαρτυρίες σε σχέση με την διαλεύκανση της υπόθεσης και παράλληλα με τις έρευνες που γίνονται για εντοπισμό και εξακρίβωση όσον αφορά την ανήλικη, η οποία όπως είναι γνωστό είχε καταγγελθεί ως ελλείπουσα μαζί με την μητέρα της».
 
Καταλήγοντας, σημείωσε ότι «εκείνο που έχει σημασία είναι ότι χρειάζεται ακόμη πιο πολλή προσοχή όσον αφορά την παρουσίαση των γεγονότων για τις εξετάσεις που διεξάγονται και όντως, όπως αναφέρθηκε σε δελτία ειδήσεων ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η Αστυνομία είναι φειδωλή στις δηλώσεις της».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση