ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σε συστράτευση για διεκδικήσεις καλεί τα μέλη του ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α.

Στο πλαίσιο των συσκέψεων, συνεχίζει η ανακοίνωση, θα εξεταστούν τα τεράστια προβλήματα της Επαρχίας Πάφου σε σχέση με την πανδημία

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο ΓΓ του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. Φάνος Λεβέντης καλεί τα μέλη να συστρατευθούν με τον Σύνδεσμο, ώστε με μια ισχυρή φωνή να διεκδικήσει η βιομηχανία ό,τι της αναλογεί. Λέει ακόμη πως ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α προβαίνει σε γενικό απολογισμό και επανεκτίμηση της κατάστασης, όπως είναι σήμερα, σε σχέση με τη βιομηχανία των Κέντρων Αναψυχής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α δια μέσου του Γ.Γ. Φάνου Λεβέντη ενημερώνει τα μέλη του Παγκύπρια, ότι το Δ.Σ. του Συνδέσμου θα συνέλθει ώστε να προβεί σε ένα γενικό απολογισμό και επανεκτίμηση της κατάστασης, όπως είναι σήμερα, σε σχέση με τη βιομηχανία των Κέντρων Αναψυχής.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, έχουν ήδη εξαγγελθεί εκδηλώσεις που θα συμμετέχει και ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. , όπως η εκδήλωση διαμαρτυρίας των καταστηματαρχών στην Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου στις 23 Ιουλίου 2020 αλλά και η Παμπάφια σύσκεψη, στην Πάφο, που θα διεξαχθεί στις 22 Ιουλίου 2020.

Στο πλαίσιο των συσκέψεων, συνεχίζει η ανακοίνωση, θα εξεταστούν τα τεράστια προβλήματα της Επαρχίας Πάφου σε σχέση με την πανδημία, η τουριστική χρονιά που διανύουμε, τα πάγια έξοδα των επιχειρήσεων, τόσο αυτών που έχουν λειτουργήσει αλλά και όσων παραμένουν κλειστά, με κυρίαρχο πρόβλημα αυτό των ενοικίων καθώς και τις εκδόσεις των απαιτούμενων αδειών.

Επιπρόσθετα σημειώνεται, πως θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο αστυνόμευσης από ορισμένα μέλη του σώματος σε μια προσπάθεια δια παντός επίλυσης του προβλήματος αυτού.

Ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. επισημαίνει ακόμη πως παραμένουν ακόη άλυτα προβλήματα και είναι άγνωστο πότε θα επιλυθούν τα προβλήματα που μεγαλώνουν κάθε μέρα, τόσο από τα αυστηρά για πολλούς περιοριστικά μέτρα, αλλά και για αυτούς στους οποίους δεν τους έχει επιτραπεί ακόμα να λειτουργήσουν, όπως είναι τα μουσικοχορευτικά κέντρα, οι δισκοθήκες, τα νυκτερινά κέντρα και μουσικές σκηνές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο κατοχυρώνουν τη συνεργασία τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο κατοχυρώνουν τη συνεργασία τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Καθ. Γιώργος Δημοσθένους, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Frederick και ο Καθ. Οδυσσέας - Ιωάννης Ζώρας, ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ
#alumnistories – Interior Design

#alumnistories – Interior Design

Να είσαι διακοσμητής δεν είναι ένα εύκολο επάγγελμα… είναι όμως πολύ ενδιαφέρον.
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ
X