ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Σήκωσε» την παραλιακή Λεμεσού η Αστυνομία - Έγραφε non stop

H επιχείρηση ελέγχων διεξήχθη από τις 8.00 το βράδυ της Κυριακής, μέχρι και τις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Συνεχίστηκαν στη Λεμεσό, το βράδυ που πέρασε, οι δράσεις της Αστυνομίας για αντιμετώπιση φαινομένων οχληρίας και τροχαίων παραβάσεων, που παρατηρούνται στο παραλιακό μέτωπο και στην περιοχή Εναέριος. Σε συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποίησαν μέλη διαφόρων τμημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και ειδικότερα μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν διάφορες παραβάσεις τροχαίας, ενώ τέσσερις μοτοσικλέτες κατακρατήθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Μεταξύ των παραβάσεων τροχαίας που καταγγέλθηκαν, έντεκα καταγγελίες αφορούσαν παραβάσεις του ορίου ταχύτητας, άλλες έντεκα αφορούσαν στάθμευση σε στάση λεωφορείου και πέντε αφορούσαν σε θορυβώδη εξώστ οχημάτων. Τέσσερα πρόσωπα εντοπίστηκαν να οδηγούν οχήματα χωρίς να είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης και χωρίς να καλύπτονται από πιστοποιητικό ασφάλισης, ενώ άλλο ένα πρόσωπο εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα, παρά το ότι η μαθητική άδεια οδήγησής του είχε λήξει. Εντοπίστηκαν επίσης να οδηγούνται τρία οχήματα, τα οποία είχαν δηλωθεί στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών ως ακινητοποιημένα.

Η επιχείρηση ελέγχων διεξήχθη από τις 8.00 το βράδυ της Κυριακής, μέχρι και τις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα. Συνολικά διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν 47 παραβάσεις τροχαίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση