ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σοβαρά τραυματισμένος ποδηλάτης μετά από ατύχημα

Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΓΝ Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στο Νευροχειρουργικό θάλαμο.

Newsroom K

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε ποδηλάτης, ο οποίος χθες τραυματίστηκε μετά από πτώση από ποδήλατο, ενώ ποδηλατούσε στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες λήφθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Παναγιάς ότι στον χωμάτινο δρόμο από το φράγμα Ασπρογιάς – Καναβιού προς τον Σταυρό της Ψώκας υπάρχει τραυματισμένο πρόσωπο. Μέλη της Τροχαίας Πάφου και του αστυνομικού σταθμού Παναγιάς μετέβησαν επιτόπου, όπου εντόπισαν τραυματισμένο έναν 55χρονο κάτοικο χωριού της Επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, ο 55χρονος και ακόμη ένα πρόσωπο μετέβησαν στην πιο πάνω περιοχή για ορεινή ποδηλασία .

Νωρίς το απόγευμα και ενώ επέστρεφαν στα οχήματα τους με τα ποδήλατα, σε μια αριστερή στροφή του δρόμου σύμφωνα με την πορεία τους, ο ποδηλάτης που προπορευόταν έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί στο κεφάλι. Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο τον μετέφερε στο ΓΝ Πάφου όπου από ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο 55χρονος φέρει υπαραχνωειδή εγκεφαλική αιμορραγία και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΓΝ Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στο Νευροχειρουργικό θάλαμο. Την στιγμή του δυστυχήματος ο 55χρονος έφερε προστατευτικό κράνος για ποδηλάτες.

Εξάλλου, σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες γύρω στις 19:00 το βράδυ οδηγός κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με την εξ αντιθέτου μοτοσικλέτα που οδηγούσε διανομέας έτοιμου φαγητού. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός της μοτοσικλέτας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου όπου κρατήθηκε προληπτικά στο χειρουργικό θάλαμο για περαιτέρω νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης στον οδηγό του αυτοκινήτου με μηδενική ένδειξη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ο ελέφαντας στο δωμάτιο

«Παρόλο που ο όρος "Ελέφαντας στο Δωμάτιο"είναι Αμερικανική ορολογία κι οι δικοί μας ψευδοπολιτικοί ώς ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  11:04

Αδάμος Αδάμου: Κλείνει ο κύκλος μου στη βουλή, όχι όμως στην πολιτική

«Το ΑΚΕΛ μετά από δύο ΟΛΕΘΡΙΕΣ επιλογές του ιδίου ανθυποψηφίου του μη εκλεγόμενου Σταύρου Μαλά, κατάφερε ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  10:47

ΟΕΛΜΕΚ: Χωρίς προβλήματα η τηλεκπαίδευση αυτή την εβδομάδα

«που το ξερετε ρε χαχες?»
μαρουλα  |  09:55

ΟΕΛΜΕΚ: Χωρίς προβλήματα η τηλεκπαίδευση αυτή την εβδομάδα

«που το ξερετε ρε χαχες?»
μαρουλα  |  09:55

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση