ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στη Βουλή ποδηλατώντας ο Πέτρος Ππόλος

Στόχος του είναι να πείσει τους Βουλευτές για την αναγκαιότητα δημιουργίας στην Επαρχία Πάφου Ογκολογικού κέντρου

ΚΥΠΕ

Σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των βουλευτών στο θέμα της δημιουργίας Ογκολογικού Κέντρου στην Πάφο, ο Πέτρος Ππόλος, ποδηλάτης και πρώην καρκινοπαθής, μεταβαίνει στη Βουλή ποδηλατώντας μαζί με έναν από τους στενότερους του συνεργάτες, τον Γλαύκο Γλαύκου.

Όπως ο ίδιος αναφέρει, στόχος της μετάβασης του στην Βουλή είναι να πείσει τους Βουλευτές για την αναγκαιότητα δημιουργίας στην Επαρχία Πάφου Ογκολογικού κέντρου, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της Επαρχίας Πάφου που τώρα ταλαιπωρούνται με τα μακρινά ταξίδια στην Λευκωσία.

«Δεν τους φθάνει η δύσκολη κατάσταση των χημειοθεραπειών, έχουν να αντιμετωπίσουν και αυτή την δυσκολία στον δρόμο με το πήγαινε- έλα»

Ο κ. Ππόλος σημειώνει ότι «δεν υπάρχει χειρότερη ταλαιπωρία για τους καρκινοπαθείς, ιδιαίτερα όσους υποβάλλονται σε θεραπείες, να πηγαινοέρχονται στην Λευκωσία».

«Δεν τους φθάνει η δύσκολη κατάσταση των χημειοθεραπειών, έχουν να αντιμετωπίσουν και αυτή την δυσκολία στον δρόμο με το πήγαινε- έλα», λέει. Ο Πέτρος Ππόλος εδώ και χρόνια ποδηλατεί σε όλη την Κύπρο προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη και κυρίως όσους λαμβάνουν αποφάσεις για την αναγκαιότητα δημιουργίας Ογκολογικού κέντρου και στην Πάφο. Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ, η δημιουργία Ογκολογικής μονάδας στην Πάφο αποτελεί άμεση ανάγκη.

Ο κ. Ππόλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας της Βουλής, βουλευτή Κώστα Κωνσταντίνου, αλλά και όλους τους υπόλοιπους βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για την συνάντηση που διευθετήθηκε στην Βουλή αύριο, Πέμπτη στις 11:00. Ο ποδηλάτης Πέτρος Ππόλος και ο κ. Γλαύκου θα παρουσιαστούν στην Βουλή με τις στολές ποδηλασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση