ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:33
 

Στη Στέλλα Κυριακίδου η προεδρία της Europa Donna Κύπρου

Με ομόφωνη απόφασή του ΔΣ, η οποία πάρθηκε μετά από τον θάνατο της Προέδρου του Εύης Παπαδοπούλου.

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Στην Στέλλα Κυριακίδου ανέθεσε την προεδρία της Europa Donna το ΔΣ της ΜΚΟ με ομόφωνη απόφασή του, η οποία πάρθηκε μετά από τον θάνατο της Προέδρου του Εύης Παπαδοπούλου.

Η κ. Κυριακίδου, αναφέρεται, «ήταν μέχρι πρότινος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ υπήρξε και η πρώτη Πρόεδρος του Κυπριακού Φόρουμ για τον Καρκίνο του Μαστού, την περίοδο 2000-2015».

«Στο πλαίσιο της ίδιας συνεδρίασης, αποφασίστηκε επίσης ομόφωνα, όπως αποδοθεί μετά θάνατον, ο τίτλος της Επίτιμης Προέδρου της Europa Donna Κύπρου, στην αείμνηστη Εύη Παπαδόπουλου. Παράλληλα, λήφθηκε απόφαση για καθιέρωση τιμητικής διάκρισης του Συνδέσμου, εις μνήμην Εύης Παπαδοπούλου», προστίθεται.

«Τόσο η νέα Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου, κα Στέλλα Κυριακίδου, όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, επαναβεβαίωσαν τη δέσμευση τους όπως συνεχίσουν με την ίδια αφοσίωση και αποφασιστικότητα, την προσπάθεια επίτευξης των στόχων της Europa Donna αλλά και την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους ασθενείς με καρκίνο του μαστού», σημειώνεται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Europa Donna Κύπρου, επαναβεβαίωσε επίσης την πορεία υλοποίησης της νέας στρατηγικής του Συνδέσμου, η οποία περιλαμβάνει την επέκταση των υπηρεσιών της Europa Donna Κύπρου προς τις γυναίκες με καρκίνο της μήτρας, του τραχήλου και των ωοθηκών, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Το τραγικό απόφθεγμα

«"...Όπως ήταν αναμενόμενο και οι τρεις ομάδες διέψευσαν την εμπλοκή τους στο καταγγελλόμενο σκάνδαλο. ...»
Χρίστος  |  09:57

Α. Δημητριάδης στην «Κ» - Πώς οι 6.082 ιδιοκτήτες γης μπορούν να σώσουν το Βαρώσι

«Μετα που λογω των ενεργειων του κυριου δημητριαδη το ευρωπαικο δικαστηριο και το διεθνες δεν δέχονται ...»
Ντόμπρος Kελαήδης  |  00:09

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X