ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στις 21/09 η έναρξη διαδικασίας έκδοσης 33χρονου που καταζητείτο από τις ΗΠΑ

Ο 33χρονος αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου, από χώρα του εξωτερικού και συγκεκριμένα το Λονδίνο.

ΚΥΠΕ

Για τις 21 Σεπτεμβρίου 2021 ορίστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου η έναρξη της διαδικασίας έκδοσης 33χρονου στην αιτήτρια χώρα που είναι οι ΗΠΑ.

Στο Δικαστήριο έγινε αίτημα από την κατηγορούσα αρχή για την κράτηση του 33χρονου και το Δικαστήριο επιφύλαξε την απόφαση του για τις 2 Αυγούστου του 2021 στις 09.30 το πρωί, δηλαδή κατά πόσο, μέχρι την 21η Σεπτεμβρίου που θα αρχίσει η διαδικασία, αυτός θα παραμείνει ή όχι υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 33χρονος οποίος αναζητείτο διεθνώς για αδικήματα που διαπράχθηκαν στις ΗΠΑ, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. Ο 33χρονος αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου, από χώρα του εξωτερικού και συγκεκριμένα το Λονδίνο.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του εντοπίζονται στον κατάλογο αναζητούμενων προσώπων από την Interpol, για αδικήματα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, απάτης και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, που διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουλίου 2016 και Φεβρουαρίου 2017, στις ΗΠΑ.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση