ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο «μικροσκόπιο» ο οδηγός ταξί - Προβληματίζει το ότι δεν έχει ταξιδέψει

Η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και γίνεται προσπάθεια εντοπισμού των τουριστών που μετέφερε εκτελώντας συγκεκριμένα δρομολόγια

Newsroom K

Ο κορωνοϊός έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα του Κύπριου πολίτη αλλά και των αρμόδιων που τρέχουν και δεν φθάνουν. Αν και μέχρι στιγμής ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που έχει δημοσιοποιηθεί ανέρχεται στους επτά, το ενδεχόμενο ν' αυξηθεί θεωρείται από τους ειδικούς, βέβαιο. Εξάλλου, αυτό τόνισε σήμερα και η η Διευθύντρια του Τμήματος Μοριακής Ιολογίας του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής (ΙΝΓΚ) Δρ Χριστίνα Χριστοδούλου.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται κυρίως το ένα εκ των χθεσινών τεσσάρων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ο οδηγός ταξί. Η ανησυχία των αρμοδίων έγκειται στο γεγονός ότι ο άνδρας δεν έχει ταξιδέψει πρόσφατα, ούτε έχει έλθει σε επαφή με κάποιο από τα ήδη επιβεβαιωμένα κρούσματα. Άρα, αυτό σημαίνει ότι παραμένει άγνωστο ποιος του έχει μεταδώσει τον ιό.

Η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και γίνεται προσπάθεια εντοπισμού των τουριστών που μετέφερε εκτελώντας συγκεκριμένα δρομολόγια. Όλοι θα πρέπει να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις για να εντοπιστεί η άγνωστη μέχρι στιγμής πηγή μετάδοσης.

Την ίδια στιγμή, αναφορές για ύποπτα κρούσματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας με πηγές από το Υπουργείο Υγείας να διευκρινίζουν ότι πλέον αυτά είναι συνεχή.

Στο μικροσκόπιο τίθενται επίσης οι επαφές του πιο πρόσφατου επιβεβαιωμένου κρούσματος που ανακοινώθηκε σήμερα, Πέμπτη.

Της Άντρης Θρασυβούλου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση