ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας ο ύποπτος για την γυναικοκτονία στην Πάφο

Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο φερόμενος δράστης

ΚΥΠΕ

Στο Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα μεταφέρθηκε σήμερα Δευτέρα ο 48χρονος, ύποπτο για γυναικοκτονία στην Πάφο, μετά το εξιτήριο που πήρε από το ΓΝ Πάφου όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου «ο ύποπτος, ηλικίας 48 ετών, για γυναικοκτονία πήρε εξιτήριο. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε για εξέταση από κυβερνητικό ψυχίατρο, όπως επιβάλλεται να γίνεται σε τέτοιου είδους υποθέσεις, και παραπέμφθηκε στο Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα καθότι κρίθηκε ότι χρήζει υποχρεωτικής νοσηλείας».

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμένα πρόσωπα, σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τραυματισμένους την 41χρονη, καθώς και τον 48χρονο, ο οποίος διαμένει στο εν λόγω συγκρότημα διαμερισμάτων.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 41χρονης.

Όπως διαπιστώθηκε η 41χρονη έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στα δύο χέρια, τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο.

Όσον αφορά στον 48χρονο, διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και κρατήθηκε για νοσηλεία στο ΓΝ Πάφου όπου τελεί υπό οκταήμερη προσωποκράτηση.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εκτός κινδύνου. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση