ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στο σπίτι της η μικρή Άσια - Ευχαριστίες από τον πατέρα

Η Άσια πρέπει να μείνει στο σπίτι προστατευμένη από ιούς και δεν πρέπει να αρρωστήσει γιατί αυτό θα δημιουργήσει διάφορα προβλήματα

ΚΥΠΕ

Όλο το ιατρικό προσωπικό στο Μακάρειο νοσοκομείο, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την εκπρόσωπο της εταιρείας Novartis, Χ. Κ για το ενδιαφέρον της, ευχαρίστησε ο πατέρας της μικρής Άσια, Οζάν Πολατλί.

Η μικρή ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την πρώτη θεραπεία της και βρίσκεται στο σπίτι της, ανέφερε ο πατέρας της χθες στην Κίπρις ποστασι, ενώ το απόγευμα η ομάδα εθελοντών και υποστηρικτών της Άσια διοργάνωσαν πορεία με αυτοκίνητα και πολύχρωμα μπαλόνια στη γειτονιά όπου μένει η οικογένεια Πολατλί για να γιορτάσουν το γεγονός.

Στις δηλώσεις του στην Κίπρις ποστασί, ο Οζάν Πολατλί είπε ότι η Άσια πρέπει να μείνει στο σπίτι προστατευμένη από ιούς και δεν πρέπει να αρρωστήσει γιατί αυτό θα δημιουργήσει διάφορα προβλήματα.

Η μικρή Άσια πήρε τη δόση του γενετικού φαρμάκου Ζolgensma στις 21 Οκτωβρίου και βρίσκεται στο σπίτι της από την επόμενη ημέρα.

Ο κ. Πολατλί ευχαρίστησε και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην εκστρατεία για τη συλλογή χρημάτων και στήριξης της κόρης του, κάνοντας λόγο για «μεγάλους αδερφούς και αδερφές της Ασια. Χάρη σε αυτούς κάναμε την φωνή της Ασια να ακουστεί».

Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για τη συμβολή του τον γγ της συντεχνίας των Τ/κ δασκάλων, Σενέρ Ελτζίλ στο να λάβει τη θεραπεία η Άσια στην ε/κ πλευρά, αλλά και τον «δήμαρχο» Λευκωσίας, Μεχμέτ Χαρμαντζί για την παραχώρηση χώρου εκδηλώσεων για τη μικρή Άσια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση