ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νίκος Νουρής: Στόχος μας καλύτερες υπηρεσίες σε χαμηλότερο κόστος

Ανέφερε σε δηλώσεις του στην Πάφο ο Υπουργός Εσωτερικών

ΚΥΠΕ

Στόχος μας είναι να δώσουμε στους πολίτες αυτού του τόπου καλύτερες υπηρεσίες σε χαμηλότερο κόστος, ανέφερε σε δηλώσεις του στην Πάφο ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής.

O Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής είπε πως την ερχόμενη Δευτέρα στο Υπουργικό Συμβούλιο το Υπουργείο Εσωτερικών θα έχει στην ημερήσια του διάταξη την παρουσίαση των νομοθετημάτων για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Έχουμε, είπε, φτάσει στο τέλος, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του σε όλους τους φορείς κατά κύριο λόγο την Ένωση Δήμων και την Ένωση Κοινοτήτων για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα.

Ο κ. Νουρής εκτίμησε πως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, στο οποίο έχουμε πετύχει μια μέγιστη ομογνωμία και ομοθυμία και καλώς εχόντων των πραγμάτων, όπως είπε, θα οδηγηθούν τα νομοσχέδια στη Βουλή.

Είπε ακόμη πως θέλει να ελπίζει, αλλά και είναι σχεδόν σίγουρος ότι ανάλογες θα είναι και οι προθέσεις των κοινοβουλευτικών κομμάτων για να μπορέσουν μετά το εθνικό σχέδιο υγείας να κάνουν άλλη μια μεταρρύθμιση πραγματικότητα, αυτή της τοπικής αυτοδιοίκησης με συγκεκριμένους στόχους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Βουλή  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση