ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στους δρόμους η Αστυνομία λόγω τριημέρου

Οι εκκλήσεις της Αστυνομίας

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Η Αστυνομία υπενθυμίζει το κοινό ότι, λόγω του τριημέρου του Κατακλυσμού, έχει λάβει ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα, με προτεραιότητα την ασφάλεια των χρηστών του οδικού δικτύου και την προστασία των πολιτών και της περιουσίας τους.

Τα μέτρα περιλαμβάνουν εντατικοποίηση των μηχανοκίνητων περιπολιών και αυξημένη παρουσία των μελών της Τροχαίας σε αυτοκινητόδρομους, υπεραστικούς δρόμους και ιδιαίτερα στις κύριες οδικές αρτηρίες.

Στο πλαίσιο αυτό, η Αστυνομία απευθύνει έκκληση για άλλη μια φορά προς τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Επιπρόσθετα, η Αστυνομία λαμβάνει πρόσθετα μέτρα για πρόληψη του εγκλήματος και ιδιαίτερα των αδικημάτων κατά περιουσίας, όπως διαρρήξεις, κλοπές και ληστείες, με πεζές και μηχανοκίνητες περιπολίες, στις πόλεις, αλλά και στην ύπαιθρο.

Πέραν όμως των μέτρων της Αστυνομίας, εφίσταται και η προσοχή του κοινού, να λάβει προληπτικά μέτρα φύλαξης της περιουσίας του πριν αποχωρήσει από την οικία του, όσο και στο χώρο των διακοπών του.

Επίσης, αυτή την περίοδο προτεραιότητα της Αστυνομίας είναι και η πρόληψη των δασικών πυρκαγιών λόγω και των αυξημένων θερμοκρασιών που παρατηρούνται. Ως εκ τούτου, τονίζουμε ότι, σε καμία περίπτωση πετάμε αποτσίγαρα στους δρόμους και ανάβουμε φωτιές σε μη εγκεκριμένους χώρους εντός δασικών περιοχών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση