ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στους δρόμους της Λεμεσού θα περιφέρεται άρμα με τον Βασιλιά «Λεμέσιο»

Το πρόγραμμα του καρναβαλιού εν μέσω πανδημίας

ΚΥΠΕ

Στέλνοντας μήνυμα ελπίδας, εν μέσω πανδημίας, ο Δήμος Λεμεσού ενισχύει την καρναβαλίστικη διάθεση, φέρνοντας στους δρόμους της πόλης το άρμα με τον περσινό Βασιλιά «Λεμέσιο».

Με νέα, αναθεωρημένη ανακοίνωση του για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει, ο Δήμος Λεμεσού αναφέρει πως, το φετινό Λεμεσιανό Καρναβάλι, θα έχει μεν διαφορετικό χαρακτήρα, αλλά θα έχει τον ίδιο στόχο όπως κάθε χρόνο, δηλαδή να προσφέρει στον κόσμο χαρά, διασκέδαση και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αναθεωρημένο πρόγραμμα, ο Βασιλιάς «Λεμέσιος, ο μαχαραγιάς της πόλης θα περιφέρεται σε κύριους δρόμους της Λεμεσού,, από τις 16:00 μέχρι τις 18:00, την Τσικνοπέμπτη 4 Μαρτίου, το Σάββατο 6 Μαρτίου και την Κυριακή 14 Μαρτίου, δίνοντας μια καρναβαλίστικη νότα στην πόλη.

Με βάση τα μέχρι σήμερα επιδημιολογικά δεδομένα, έχουν προγραμματιστεί τρεις εκθέσεις, με την πρώτη να αφορά έκθεση ζωγραφικής, σε συνεργασία με την Ένωση Αυτοδίδακτων Ζωγράφων (Ε.Ν.Α.Ζ), στο Δημοτικό Μέγαρο (από Παρασκευή 5 Μαρτίου, σε ώρες λειτουργίας γραφείων του Δήμου).

Οι άλλες δυο εκθέσεις, φωτογραφίας και γελοιογραφίας, θα βρίσκονται στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης, σε συνεργασία με τη Φωτογραφική εταιρεία Κύπρου - παράρτημα Λεμεσού και το Σύνδεσμο Κυπρίων γελοιογράφων «ΓΕΛ.Α» και το «Εργαστήριο Γελοιογραφίας και Σκίτσου Πιν», αντίστοιχα. Οι δυο εκθέσεις θα είναι ανοιχτές στις 5, 8, 9, 10, 11 και 12 Μαρτίου, από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 και από τις 16:00 μέχρι τις 19:00.

Διαδικτυακές θα είναι οι υπόλοιπες εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού, οι οποίοι προσδοκούν να φέρουν την καρναβαλίστικη διάθεση στα σπίτια όλων των Κυπρίων. Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις είναι:

Παρασκευή 5.3.2021 – Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο 19:00 μ.μ. Παράσταση «Ήρταν οι σήκωσες».

Τρίτη 9.3.2021 - Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο 19:00 μ.μ. Διαγωνισμός Πελλόμασκας και έξυπνης αμφίεσης με την συνοδεία του DJ MadMax.

Παρασκευή 12.3.2021 - Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο 19:00 μ.μ. Παράσταση «Λες και ήταν χθες».

Σάββατο 13.3.2021 - Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο 19:00 μ.μ. Βραδιά Κανταδόρων.

Οι ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι θα δημοσιευτούν στις σελίδες του Δήμου Λεμεσού (www.limassolmunicipal.com.cy) και του Παττιχείου Θεάτρου (www.pattihio.com.cy ) καθώς και στις σελίδες τους στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση