ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σύλληψη 52χρονου για διάδοση ακατάλληλου περιεχομένου

Δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία μέσω Europol

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη 52χρονου κάτοικου Λεμεσού. Εναντίον του 52χρονου, διερευνώνται τα αδικήματα της απόκτησης ή κατοχής παιδικής πορνογραφίας, της απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και της διανομής, διάδοσης ή μετάδοσης παιδικής πορνογραφίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία, που δόθηκε στην Αστυνομία μέσω Europol, σύμφωνα με την οποία συγκεκριμένος χρήστης λογαριασμών σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε στο διαδίκτυο και απέστειλε σε άλλους χρήστες, μεγάλο αριθμό αρχείων εικόνας σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Από τις έρευνες που διεξήγαγε ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 52χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 52χρονος εντοπίστηκε σήμερα στη Λεμεσό, από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος. Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε ως τεκμήριο, για να τύχει δικανικών εξετάσεων. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επίσης δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δύο σκληροί δίσκοι.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση