ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συμπλοκή στην Πάφο: Ελεύθεροι με όρους οι επτά από τους οκτώ

Ένας από αυτούς, που διαμένει παράνομα στο έδαφος της δημοκρατίας, παραμένει υπό κράτηση μέχρι τις 19 Ιουνίου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ελεύθεροι υπό όρους αφέθηκαν οι επτά από τους οκτώ που είχαν συλληφθεί σχετικά με την συμπλοκή στο κέντρο της Πάφου την 7η Ιουνίου. Πρόκειται για έξι άνδρες και δύο γυναίκες, που συνέλαβε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση συμπλοκής και οχλαγωγίας και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα οκτώ πρόσωπα παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους εκτός από τον έναν. Ένας από αυτούς, που διαμένει παράνομα στο έδαφος της δημοκρατίας, παραμένει υπό κράτηση μέχρι τις 19 Ιουνίου που θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης στο δικαστήριο Πάφου.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο από τον εξεταστή της υπόθεσης, δόθηκε πληροφορία στις 20:05 της 7ης Ιουνίου ότι σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ προσώπων σε περιοχή της Πάφου. Αμέσως στο μέρος μετέβησαν μέλη του ΟΠΕ Πάφου, όπου συνάντησαν αριθμό προσώπων να συζητούν μεγαλοφώνως μεταξύ τους με αποτέλεσμα να προκαλούν ανησυχία στους κατοίκους και θαμώνες καφετεριών της περιοχής.

Τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα της μέθης και της ανησυχίας, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις μεταφέρθηκαν στην ΑΔΕ Πάφου με σκοπό να εξακριβωθούν τα στοιχεία τους. Για το πιο πάνω περιστατικό ανέφερε ο εξεταστής της υπόθεσης, λήφθηκε κατάθεση από πολίτη ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή και ανέφερε πως αρχικά η λογομαχία ξεκίνησε μεταξύ δύο προσώπων, ενώ στη συνέχεια και μετά από πάροδο είκοσι λεπτών , δύο ομάδες αποτελούμενες από τέσσερα πρόσωπα η κάθε μια, άρχισαν να σπρώχνονται μεταξύ τους και να συζητούν σε έντονο ύφος.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι ένα εκ των πιο πάνω προσώπων, διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο εξεταστής της υπόθεσης ανέφερε ότι θα ληφθούν καταθέσεις και θα επιθεωρηθούν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται πλησίον του σημείου όπου έγινε το συμβάν, προς εξασφάλιση μαρτυρίας, και θα γίνουν αναγνωριστικές παρατάξεις για να διαφανεί η ξεκάθαρη εμπλοκή του καθενός στο επεισόδιο.

Το Δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε αρχικά διάταγμα τετραήμερης κράτησης και για τους οκτώ υπόπτους, ωστόσο στη σημερινή δικάσιμο οι επτά αφέθησαν ελεύθεροι με όρους και ο ένας θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την 19η Ιουνίου. Η αιτία του καυγά φέρεται να ήταν τα πειράγματα της μιας ομάδας των νεαρών προς δύο νεαρές της άλλης ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Frederick και Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Frederick και Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας

Τα δύο συμβαλλόμενα μέρη θα συνεργαστούν στο πεδίο της αναβάθμισης και ανάπτυξης υποδομών που εξυπηρετούν την τουριστική ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ