ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα σχοινιά και τα μαχαίρια του υπέδειξε ο «Ορέστης»

Οδήγησε τους ανακριτές σε συγκεκριμένο χώρο

Newsroom K

Σε σημαντικά τεκμήρια για την υπόθεση των φόνων που ομολόγησε ότι διέπραξε οδήγησε ο Νίκος Μεταξάς τους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, πριν από μερικές ημέρες, γεγονός που αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκε το πρωί της Τρίτης 21/05.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνος οδήγησε τους ανακριτές σε συγκεκριμένο χώρο, όπου έκρυψε σχοινιά και μαχαίρια, τα οποία χρησιμοποιούσε κατά την διάπραξη των στυγερών εγκλημάτων του.

Τα εν λόγω αντικείμενα φέρονται να συνδέονται με την υπόθεση, καθώς ο «Ορέστης» χρησιμοποιούσε σχοινί συγκεκριμένου τύπου για να δένει τα πόδια των θυμάτων του, προτού τα ξεφορτωθεί, καθώς και για να δένει τις ταξιδιωτικές βαλίτσες πάνω στα τσιμεντομπλόκ, που αποτελούσαν βαρίδια τα οποία θα τις παρέσυραν στον βυθό των λιμνών.

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο δικαστήριο ο ανακριτής της υπόθεσης, Υπαστυνόμος Ιωάννης Γιωρκάτζης, ο 35χρονος καθ΄ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνος υπέδειξε νέες σκηνές σε ανοιχτό χώρο στη Λευκωσία από όπου και παραλήφθηκαν τεκμήρια που σχετίζονται άμεσα με την υπόθεση.

Στην συνέχεια, ο κ. Γιωρκάτζης ανέφερε ότι λήφθηκαν 550 καταθέσεις από τους ανακριτές της υπόθεσης, ενώ θα ληφθούν ακόμη 70, παράλληλα 427 τεκμήρια στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Απευθείας δίκη

Οι ανακριτές της υπόθεσης παρακάθισαν την Δευτέρα (20/5) σε σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία, κατά τη διάρκεια της οποίας εξετάστηκε η μέχρι τώρα πορεία των ερευνών και δόθηκαν οδηγίες για τα επόμενα βήματα. Οι ίδιες πληροφορίες δηλώνουν ότι ο καθ΄ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνος αναμένεται να οδηγηθεί σε απευθείας δίκη, ακόμα και χωρίς τον εντοπισμό των εναπομεινασών σορών, αυτήν της Maricar Valdez Arquiola και της Sierra Graze.

Καμία σχέση με την υπόθεση το αντικείμενο που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη

Δεν έχει τελικά σχέση με την υπόθεση δολοφονιών το αντικείμενο που ανασύρθηκε νωρίτερα σήμερα από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, όπου διεξάγονται έρευνες για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας με τη σορό θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Στο χώρο βρίσκονται οι δύο επικεφαλής της ομάδας του Ισραήλ για να συνδράμουν τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και τη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο για εντοπισμό δύο θυμάτων του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Περιμένοντας την kolotoumba του Μπόρις Τζόνσον

«Κύριε Τζόνσον μπήκατε στην ΕΕ με στόχο τη διάλυσή της, τώρα σας παρακολουθούμε να αυτοδιαλύεστε. Ειλικρινά ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  16:10

Προεδρική ανησυχία για τις καταχρήσεις του ΓεΣΥ

«Εχω κάνει εισήγηση στο ευρωπαικό κοινοβούλιο να συγχρηματοδοτήσει το γενικο σχέδιο υγείας γιατι το ...»
Marios  |  15:18

Brexit: Εγκρίθηκε η συμφωνία, απορρίφθηκε το χρονοδιάγραμμα

«Τι άκουσα μόλις τώρα; Πάει κι αυτή η απειλή;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  21:48

Brexit: Εγκρίθηκε η συμφωνία, απορρίφθηκε το χρονοδιάγραμμα

«Ευτυχώς που ο Οκτώβρης δεν είναι λειψός και προσφέρει 31 μέρες, Βούρα κ Τσόνσον»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  21:42

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X