ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τέθηκαν υπό κράτηση τρία άτομα για κλοπή ποδηλάτων

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις

ΚΥΠΕ

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε την Κυριακή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τριών προσώπων για διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κτιρίου, κλοπής, και παράνομης κατοχής περιουσίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον Κούλη Χαραλάμπους, Βοηθό Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, στη σύλληψη τριών προσώπων, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κτιρίου, κλοπής, και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Οι τρεις ύποπτοι, άντρες ηλικίας 33, 38, και 46 ετών, τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της περασμένη Πέμπτης, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου, ότι το βράδυ μεταξύ της Τετάρτης και της Πέμπτης, 01-02 Μαρτίου, κλάπηκαν δύο ποδήλατα, αξίας 450 ευρώ συνολικά, από χώρο πολυκατοικίας στην Πάφο, μετά από διάρρηξη του κτιρίου.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από τα μέλη του ΤΑΕ, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 33χρονου υπόπτου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ακολούθως ο 33χρονος εντοπίστηκε από μέλη του ΤΑΕ Πάφου, σε διαμέρισμα όπου αυτός φέρεται να διαμένει μαζί με τον 46χρονο ύποπτο, ενώ στο διαμέρισμα εντοπίστηκε και ο 38χρονος ύποπτος. Αφού τα μέλη του ΤΑΕ προχώρησαν στη σύλληψη του 33χρονου, με το δικαστικό ένταλμα που είχε εκδοθεί εναντίον του, διενήργησαν έρευνα στο διαμέρισμα, όπου εντόπισαν τέσσερα ποδήλατα.

Για την κατοχή των ποδηλάτων οι τρεις ύποπτοι δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη τους, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, αφού διερευνάται εάν και τα τέσσερα ποδήλατα είναι κλοπιμαία.

Δύο από τα τέσσερα ποδήλατα που ανευρέθηκαν, πιστεύεται ότι είναι τα ποδήλατα η κλοπή των οποίων είχε καταγγελθεί στο ΤΑΕ Πάφου.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση