ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θάνατος 15χρονης Ιωάννας - Πάνε δικαστήριο οι Αρχές

Θα ζητήσουν διάταγμα για εκταφή

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να επισκεφθούν το Δικαστήριο, οι ανακριτές προκειμένου να αιτηθούν σχετικό διάταγμα για την εκταφή της σορού της άτυχης 15χρονης, Ιωάννας Σκορδή, η οποία απεβίωσε στο Μακάρειο Νοσοκομείο τον περασμένο Μάρτιο.

Όπως ενημερωθήκαμε αρμοδίως, δεν έχει οριστεί ακόμη το χρονικό στο οποίο οι Αρχές θα μεταβούν στο Δικαστήριο για την διαδικασία, ωστόσο, μας επισημάνθηκε ότι αυτό θα συμβεί το συντομότερο δυνατόν.

Θυμίζουμε πως η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας αποφάσισε την διαθεσιμότητα των δύο γιατρών για τρείς μήνες μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες για τον θάνατο της Ιωάννας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Αστυνομία άρχισε ποινική έρευνα σχετικά με τον θάνατο της 15χρονης Ιωάννας Σκορδή, η οποία «έσβησε» στο Μακάρειο Νοσοκομείο τον περασμένο Μάρτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, μετά από οδηγίες της Νομικής Υπηρεσίας διέταξε ποινική έρευνα έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν προκύπτει τυχόν διάπραξη αδικημάτων.

Το Υπουργείο Υγείας, είχε διορίσει λειτουργό έτσι ώστε να εξετάσει την καταγγελία της οικογένειας για ιατρική αμέλεια με τον ίδιο να διαπιστώνει ενδεχόμενη ιατρική αμέλεια για το θάνατο της 15χρονης.

Η άτυχη Ιωάννα, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση για μεταμόσχευση νεφρού, μετέπειτα διαπιστώθηκε πως είχε όγκους και απεβίωσε στις 4/3/2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση