ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Θάνατος 15χρονης Ιωάννας: Σε διαθεσιμότητα οι δύο γιατροί

Όσον αφορά τον τρίτο γιατρό, η απόφαση εκκρεμεί, αφού είναι πανεπιστημιακός και αναμένεται τόσο από τον πρύτανη του πανεπιστημίου όσο και από τον ΟΚΥπΥ να λάβουν αποφάσεις

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας αποφάσισε την διαθεσιμότητα των δύο γιατρών για τρείς μήνες μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες για τον θάνατο της15χρονης Ιωάννας Σκορδή.

Όσον αφορά τον τρίτο γιατρό, η απόφαση εκκρεμεί, αφού είναι πανεπιστημιακός και αναμένεται τόσο από τον πρύτανη του πανεπιστημίου όσο και από τον ΟΚΥπΥ να λάβουν αποφάσεις.

Θυμίζουμε πως η Αστυνομία άρχισε ποινική έρευνα σχετικά με τον θάνατο της 15χρονης Ιωάννας Σκορδή, η οποία «έσβησε» στο Μακάρειο Νοσοκομείο τον περασμένο Μάρτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, μετά από οδηγίες της Νομικής Υπηρεσίας διέταξε ποινική έρευνα έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν προκύπτει τυχόν διάπραξη αδικημάτων.

Το Υπουργείο Υγείας, είχε διορίσει λειτουργό έτσι ώστε να εξετάσει την καταγγελία της οικογένειας για ιατρική αμέλεια με τον ίδιο να διαπιστώνει ενδεχόμενη ιατρική αμέλεια για το θάνατο της 15χρονης.

Η 15χρονη αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση για μεταμόσχευση νεφρού, μετέπειτα διαπιστώθηκε πως η ανήλικη είχε όγκους και απεβίωσε στις 4/3/2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση