ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τη Δευτέρα η κηδεία της Αναστασίας

Η επιθυμία της οικογένειας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου η ώρα 14:00 θα τελεστεί η κηδεία της Αναστασίας Αδαμίδου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Πάφο.

Η σορός της 24χρονης φοιτήτριας, όπως και η σορός του Κυπριανού Παπαϊωάννου, θύματα της τραγωδίας από την σιδηροδρομική σύγκρουση στα Τέμπη στην Ελλάδα, θα μεταφερθούν αύριο στην Κύπρο από την Θεσσαλονίκη με απογευματινή πτήση.

Η οικογένεια της Αναστασίας επιθυμεί, αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για στήριξη της οικογένειας συγγενικού προσώπου με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Δείτε τι αναφέρει η οικογένεια

Την πολυαγαπημένη μας κόρη και αδελφή Αναστασία Αδαμίδη, κηδεύουμε την Δευτέρα 06/03/2023 και ώρα 14:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Πάφο και καλούμε όσους τιμούν τη μνήμη της να παραστούν. Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Οι τεθλιμμένοι: γονείς, αδέλφια και λοιποί συγγενείς. Αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για στήριξη οικογένειας συγγενικού προσώπου με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η οικογένεια θα ήθελε δημόσια να παρακαλέσει τους λειτουργούς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όπως σεβαστούν την επιθυμία της να μην καλύψουν δημοσιογραφικά την νεκρώσιμο ακολουθία και ταφή. Αντιλαμβανόμαστε το δημόσιο ενδιαφέρον, θερμή παράκλησή μας όμως είναι αυτές οι πολύ ευαίσθητες προσωπικές στιγμές να μην τύχουν προβολής και δημοσιότητας.

Ειλικρινά σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την αμέριστη συμπαράσταση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση