ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τι περιμένει η οικογένεια της άτυχης Φιλιώς

Τι λέει το δικηγορικό γραφείο

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Μυστήριο παραμένει ο θάνατος της 33χρονης Φιλιώς ενώ οι οικείοι της περιμένουν τον φάκελο της Αστυνομίας και του ιατροδικαστή της οικογενείας έτσι ώστε να προχωρήσουν στις ανάλογες διαδικασίες, όπως τονίζει το δικηγορικό γραφείο, «Temple Court», το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση εκ μέρους της οικογένειας της άτυχης 33χρονης Φιλιώς Μπαλάφα Λέκκα.

Το 24news, επικοινώνησε με το εν λόγω δικηγορικό γραφείο, το οποίο μας ανέφερε πώς οι διαδικασίες συνεχίζονται για να στοιχειοθετεί η υπόθεση και να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου.

Η οικογένεια της άτυχης Φιλιώς ρίχνει ευθύνες στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας

Σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο, στην υπόθεση θανάτου της 33χρονης Φιλιώς υπάρχουν αρκετές αμέλειες.

Η οικογένεια της άτυχης Φιλιώς ρίχνει ευθύνες στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας αφού όπως ισχυρίζεται ο σύζυγός της, είχαν μεταβεί δύο φορές στις πρώτες βοήθειες με την δεύτερη φορά να είναι και η τελευταία, αφού η 33χρονη κατέληξε.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η άτυχη μητέρα, είχε ιστορικό θρομβοφιλίας ενώ ο ιατρός της, της συνέστησε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Στην πορεία και μετά από 5-6 ημέρες αφού εμβολιάστηκε, στο χέρι της κοπέλας, υπήρξε μελάνιασμα. Η 33χρονη, πήγε στο Γ.Ν Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί της είπαν πως δεν είναι τίποτα και της έδωσαν παυσίπονο.

Έπειτα από μία εβδομάδα, η Φιλιώ δεν ένιωθε καλά και μετέβη σε ιδιώτη ιατρό της περιοχής, όπου της ανέφερε πώς τα συμπτώματα που είχε είναι ενδείξεις κορωνοϊού.

Ο Γολγοθάς της Φιλιώς, δεν σταμάτησε εκεί, αφού το πρωί της Τρίτης (08/2), είχε φρικτούς πόνους στο στομάχι ενώ ανέβασε και πυρετό. Τότε ο σύζυγός της γύρω στις 07:30 το πρωί της Τρίτης (08/2), έβαλε τα δύο τους παιδιά στο όχημα και τη μετέφερε εκ νέου στις πρώτες βοήθειες του Γ.Ν Λάρνακας.

Σύμφωνα με την οικογένεια της 33χρονης, η αδικοχαμένη Φιλιώ, υπέφερε και ούρλιαζε από τους πόνους ενώ ο σύζυγός της, απελπισμένος και αυτός στην προσπάθεια του να μεταφέρει την γυναίκα του στο νοσοκομείο εκλιπαρούσε για βοήθεια. Μετά από 2,5 ώρες αγωνίας και ενώ η 33χρονη υπέφερε, του έδωσαν ένα αναπηρικό καροτσάκι και την μετέφερε εντός του νοσοκομείου από άλλη είσοδο.

Μετά από μία ώρα, οι ιατροί είπαν στο σύζυγο από το παράθυρο, πώς η Φιλιώ έπρεπε να διασωληνωθεί αφού κάτι δεν πήγαινε καλά, πληροφορώντας τον πως η κατάσταση της υγείας της ήταν σοβαρή ενώ της είχαν κάνει και MRI.

Το πιο τραγικό στην όλη θλιβερή ιστορία της Φιλιώς, είναι πώς ο σύζυγός της, την είδε να «σβήνει», αφού προηγουμένως τον είχαν φωνάξει να πάει να την δει καθώς οι παλμοί της 33χρονης άρχισαν να πέφτουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση