ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τι χαλαρώσεις επιτρέπονται την Καθαρά Δευτέρα

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με μικρές μόνο χαλαρώσεις που θα ισχύουν για σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, οι πολίτες θα κόψουν τη Μούττη της Σαρακοστής.

Με βάση διευκρινιστική ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, μόνο για σήμερα επιτρέπεται η πρόσβαση σε δημόσιους χώρους συναθροίσεων και συγκεκριμένα σε φράγματα, πάρκα, γραμμικά πάρκα, πλατείες, μονοπάτια της φύσης του Τμήματος Δασών και εκδρομικούς χώρους.

- Ο μέγιστος αριθμός συναθροιζόμενων στους πιο πάνω χώρους είναι τα έξι (6) άτομα ανά ομάδα, μη συμπεριλαμβανομένων των ανήλικων προσώπων (έξι ενήλικες και επιπλέον τα παιδιά τους).

- Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε παιδότοπους που βρίσκονται εντός των πιο πάνω χώρων.

- Για σκοπούς μετάβασης στους πιο πάνω χώρους, αποστέλλεται γραπτό μήνυμα (sms) στο 8998 με την επιλογή του αριθμού 6.

- Η πρόσβαση επιτρέπεται μέχρι τις 8:30 το βράδυ και υπενθυμίζεται ότι η απαγόρευση μετακίνησης αρχίζει στις 9 το βράδυ.

«Με στόχο την ψυχολογική ανάκαμψη όλων των πολιτών και έχοντας πάντοτε υπόψη την ανάγκη για προστασία τόσο της ατομικής υγείας όσο και της Δημόσιας Υγείας, απευθύνεται έκκληση στους πολίτες να επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή συμμόρφωση εάν προτίθενται να μετακινηθούν κατά τη μέρα της Καθαράς Δευτέρας. Γνώμονας θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να είναι η ασφάλεια και προστασία του εαυτού μας και του συνόλου, τηρώντας όλα τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και ατομικής προφύλαξης», καταλήγει η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση