ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:01
 

Τηλεφωνική επικοινωνία Χαμπιαούρη - Κεραμέως για Μουσικές Σχολές

Ο Υπουργός Παιδείας εξέφρασε στην Ελληνίδα Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων την πρόθεση του να μεταβεί και ο ίδιος προσωπικά στην Αθήνα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Κώστας Χαμπιαούρης, αργά το βράδυ της Πέμπτη, με την Ελληνίδα ομόλογο του, Νίκη Κεραμέως, αναφορικά με το θέμα της μη παραχώρησης θέσεων σε τρεις Μουσικές Σχολές της Ελλάδας (Κέρκυρας, Θεσσαλονίκης, Άρτας), καθώς και για το θέμα ορισμένων σχολών ΤΕΙ στην Ελλάδα, τα οποία καταργήθηκαν και αναμένεται να ενταχθούν σε κάποια άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ΚΥΠΕ, κατά τη χθεσινοβραδινή επικοινωνία, ο Υπουργός Παιδείας εξέφρασε στην Ελληνίδα Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων την πρόθεση του να μεταβεί και ο ίδιος προσωπικά στην Αθήνα, ούτως ώστε να βρουν λύση για τα πιο πάνω θέματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κα. Κεραμέως ανέφερε στον Κύπριο ομόλογό της ότι μετά και τις οδηγίες που έδωσε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, Κυριάκος Μητσοτάκης, λειτουργοί του ελληνικού Υπουργείου εργάζονται προς την κατεύθυνση να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Όπως ανέφερε η Ελληνίδα Υπουργός, χρειάζεται χρόνος, ούτως ώστε να βρεθεί ο καλύτερος τρόπος επίλυσης του προβλήματος και ίσως χρειαστεί να γίνει συγκεκριμένη ρύθμιση.

Σύμφωνα τις ίδιες πηγές του ΚΥΠΕ, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας αναμένει την απάντηση του ελληνικού Υπουργείου Παιδείας, ενώ τα δύο Υπουργεία Παιδείας σύστησαν Ομάδα Συνεργασίας για καλύτερο συντονισμό των προσπαθειών επίλυσής του προβλήματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Πρόεδρος: Δεν θέλω να δημιουργώ ψευδαισθήσεις για τα μέτρα της ΕΕ

«Από τη μια ο Πρόεδρος να μιλά με ρεαλισμό και από την άλλη ο Υπουργός Εξωτερικών να μας μιλά περί ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  16:23

#PoliticsBlog Τα δυναμικά μέτρα της ΕΕ, ο υπουργός κομάντο και τα darts...

«Μα για ποια "επιτάχυνση της διαδικασίας" μας λέτε έτσι ανερυθρίαστα και χωρίς προβληματισμό; Πέρασαν ...»
Ένας Πολίτης  |  16:20

Η αποτυχία στις ΑΠΕ φέρνει αυξήσεις στα καύσιμα

«Ριάλια να φαν τζ’ οι όρνιθες ……………. Αυτό σκέφτηκα διαβάζοντας την είδηση για την επί θύραις αύξηση ...»
YIANNOULIS  |  10:14

Μέχρι τα ημιορεινά έφτασε το χιόνι

«Μα καλά ποιος του απαγορεύει, του χιονιά, να κατεβεί, ως τη Λάρνακα;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:09

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X