ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:53
 

Την εμπειρία της κατάδυσης θα έχουν το Σάββατο ΑμεΑ στη Λεμεσό

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα γίνονται παράλληλα τόσο οι καταδύσεις εντός του βυθού όσο και παρουσιάσεις Παραολυμπιακών αθλημάτων στην παραλία

Δελτίο Τύπου

Η Κυπριακή Εθνική Παραολυµπιακή Επιτροπή σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έδωσε σήμερα ανακοίνωσε την εκδήλωση που προγραμματίζει σε συνεργασία µε την εταιρεία PADI (Professional Association of Diving Instructors), τον Δήμο Αγίου Αθανασίου και Δήμο Γερμασόγειας, στις 21 Σεπτεµβρίου 2019 ηµέρα Σάββατο και ώρα 10:00 π.μ.-13:00 μ.μ., στην Λεμεσό στα σύνορα του Δήμου Αγίου Αθανασίου µε του Δήμου Γερμασόγειας (σύνορα παραλίας Columbia Beach — Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού).

Για πρώτη φορά στα Κυπριακά δεδομένα και ίσως στο Παγκόσμιο θα δοθεί η ευκαιρία μέσω της εκδήλωσης αυτής σε άτομα µε αναπηρία να ζήσουν την εμπειρία κατάδυσης στα κρυστάλλινα νερά της Λεµεσού.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα γίνονται παράλληλα τόσο οι καταδύσεις εντός του βυθού όσο και παρουσιάσεις Παραολυμπιακών αθλημάτων στην παραλία. Επίτιμος προσκεκληµένος στην εκδήλωση μας Θα είναι o γίγαντας Έλληνας Χρυσός Παραολυµπιονίκης της Άρσης Βαρών σε πάγκο στο Ρίο 2016, κ. Παύλος Μάμαλος. Έχοντας υπόψη ότι διανύουµε Προπαραολυµπιακή χρονιά η ΚΕΠΕ μέσω της εκδήλωσης Θέλει να προβάλει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη ως προς τους Παραολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020.

Η Κυπριακή Παραολυµπιακή Επιτροπή είναι πολύ ευαισθητοποιηµένη σε θέματα περιβάλλοντος για αυτό το λόγο μαζί µας θα βρίσκονται εθελοντές δύτες από την Λιμενική, το Ναυτικό, το Στρατό την Ε.Μ.ΑιΚ., από την ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών Ο.Υ.Κ. και την Ομάδα Διάσωσης-1 οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να καθαρίσουµε το βυθό της θάλασσας µας αλλά και την παραλία µας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα και παρουσία του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Συλλούρη, όπως επίσης θα παρευρεθούν ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Κύπρο και ο Πρέσβης της Φινλανδίας στην Κύπρο όπου Θα δώσουν και σύντομο χαιρετισμό. Επίτιμος προσκεκλημένος είναι ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρου.

Σε θέματα ασφαλείας όσων θα καταδυθούν και όλων των παρευρισκόμενων θα συµβάλουν η Λιµενική, το Ναυτικό, ο Στρατός, η Πυροσβεστική Υπηρεσία: Ε.Μ.ΑΚι, η οµάδα Υποβρυχίων Καταστροφών Ο.Υ.Κ.. και η Οµάδα Διάσωσης 1.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Να μεριμνούν οι εκπαιδευτικοί για την πρωινή προσευχή» λέει το Υπ.Παιδείας

«Με λίγα λόγια η προσευχή είναι εξαναγκασμός »
Gio  |  14:49

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Όταν καταφέρουμε, σαν λαός, να σταματήσουμε οι μισοί να κατηγορούμε ή να θεωρούμε τους άλλους μισούς ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  13:57

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Μάλλον να κατευνάσουν το θηρίο όχι να το εξημερώσουν γιατί δεν εξημερώνεται!»
Leon  |  13:30

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Εδώ δεν μπορούν να εξημερώσουν το θηρίο οι μεγάλες δυνάμεις και μείς ψαχνόμαστε για λύση; Δεν είναι ...»
Leon  |  13:24

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X