ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το απόγευμα η Πορεία Υπερηφάνειας Κύπρου 2023

Η έναρξη της πορείας θα γίνει στις 17.30, από τον Δημοτικό Κήπο «Ειρήνη», πίσω από την Βουλή.

ΚΥΠΕ

Με σύνθημα «Together we Thrive – Μαζί θριαμβεύουμε», διεξάγεται το Σάββατο, στη Λευκωσία η Πορεία Υπερηφάνειας Κύπρου 2023, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Κύπρου 2023 (Cyprus Pride 2023). Σύμφωνα με ανακοίνωση της Accept-ΛΟΑΤΙ Κύπρου η έναρξη της πορείας θα γίνει στις 17.30, από τον Δημοτικό Κήπο «Ειρήνη», πίσω από την Βουλή. Το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Κύπρου, τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Δημάρχου Λευκωσίας.

Η Accept-ΛΟΑΤΙ Κύπρου χαιρετίζει την εμπλοκή, για πρώτη φορά, ενός στρατηγικού συνεργάτη, της Cyta, στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Κύπρου, το οποίο διοργανώνεται με την ευκαιρία της 17ης Μαΐου, Διεθνούς Μέρας Ενάντια στην Ομοφοβία και Τρανσφοβία.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 15 Μαΐου, στο κτήριο Ηλέκτρα της Cyta, το οποίο φωτίστηκε στα χρώματα του ουράνιου τόξου, ο Πρόεδρος της Accept, Νικόλας Τρύφων, εξέφρασε την ικανοποίηση της οργάνωσης για την εμπλοκή επιχειρηματικών εταίρων στη Πορεία Υπερηφάνειας Κύπρου. Όπως αναφέρεται, η εμπλοκή επιχειρήσεων, και ιδιαίτερα ενός σημαντικού οργανισμού όπως η Cyta όχι μόνο βοηθά στην οικονομική στήριξη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, αλλά, κυρίως, αποδεικνύει την δέσμευση του επιχειρηματικού κόσμου για την προώθηση του σεβασμού και της ισότητας στην Κύπρο.

«Στη Cyta αναγνωρίζουμε ότι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία, την παραγωγικότητα και την προσωπική εξέλιξη των ανθρώπων μας. Η συνεργασία μας με την Accept-ΛΟΑΤΙ Κύπρου αποτυπώνει τη δέσμευση της Cyta σε ζητήματα σεβασμού και ίσης αντιμετώπισης, που ενσωματώνονται σε όλες τις λειτουργίες και επαφές του Οργανισμού με το προσωπικό, τους προμηθευτές και τους πελάτες του», ανέφερε κατά την εκδήλωση ο CEO του Οργανισμού, Αντρέας Νεοκλέους.

Την Πορεία Υπερηφάνειας στηρίζουν, επίσης, η PwC Cyprus, η Grant Thornton Cyprus, η Antis Triantafyllides & Sons, η Bottega Amaro, η Flying Tiger, το Super FM, οι C. Savva & Associates, καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Κύπρο, η Ύπατη Αρμοστεία του Ηνωμένου Βασιλείου, η Ύπατη Αρμοστεία της Αυστραλίας και οι Πρεσβείες της Σουηδίας και της Ολλανδίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση