ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δικαστήριο - Ακύρωσε την προαγωγή της Διευθύντριας Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας

Σημειώνεται ότι η προσφυγή επιτυγχάνει και η προσβαλλόμενη απόφαση ακυρώνεται

ΚΥΠΕ

Το Διοικητικό Δικαστήριο ακύρωσε την προαγωγή της Διευθύντριας Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας με απόφαση του Δικαστηρίου που λήφθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2022.

"Προσβάλλεται ως άκυρη και στερημένη οποιουδήποτε εννόμου αποτελέσματος η απόφαση της καθ’ ης η αίτηση, Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (Ε.Δ.Υ.), η οποία δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας ημερομηνίας 2.8.2019 και με την οποία προήχθη, αντί του αιτητή, η κα Μαρία Κυρατζή (ενδιαφερόμενο μέρος «Ε.Μ.») στη μόνιμη θέση Διευθύντριας Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας («η επίδικη θέση»), από 15.7.2019" αναφέρεται.

Σημειώνεται ότι η προσφυγή επιτυγχάνει και η προσβαλλόμενη απόφαση ακυρώνεται. Επιδικάζονται €2000 έξοδα υπέρ του αιτητή και εναντίον της καθ’ ης η αίτηση, πλέον Φ.Π.Α.

Τα στοιχεία της υπόθεσης ήταν Ευτύχιος Χατζηχριστοδούλου Αιτητής και Κυπριακή Δημοκρατία μέσω Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας Καθ’ ης η Αίτηση και Γ. Βαλιαντής, μαζί με Ε. Τσιακκούρη (κα), για Λ. Παπαφιλίππου & Σια Δ.Ε.Π.Ε., για Αιτητή, Κ. Παπαδοπούλου (κα), Δικηγόρος της Δημοκρατίας, για Καθ’ ης η Αίτηση, Α. Κωνσταντίνου, για Ενδιαφερόμενο Μέρος. Δικαστής ήταν ο Φ. Κωμοδρόμος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μια γιορτή της περιέργειας των παιδιών για την τεχνολογία, την επιστήμη, την τέχνη, το περιβάλλον και την επιχειρηματικότητα ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ