ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αστυνομία για τον θάνατο 24χρονου: Δεν προκύπτει άσκηση βίας από τις καταθέσεις

«Σε σχέση με τον ισχυρισμό για είσοδο 15 αστυνομικών στο εν λόγω διαμέρισμα, σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο περιστατικό είχαν αρχικά επισκεφθεί μόνο δύο μέλη της Αστυνομίας»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα, σχετικά με το θάνατο του 24χρονου Anisur Mohammad, στη Λεμεσό, η Αστυνομία αναφέρει ότι στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους τους ενοίκους του διαμερίσματος όπου διέμενε ο 24χρονος.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στις καταθέσεις των πιο πάνω προσώπων, δεν προκύπτει ο οποιοσδήποτε ισχυρισμός σχετικά με παραβίαση οποιασδήποτε εισόδου του διαμερίσματος από μέλη της Αστυνομίας ή οποιοσδήποτε ισχυρισμός για άσκηση βίας από μέρους της Αστυνομίας.

«Επίσης, σε σχέση με τον ισχυρισμό για είσοδο 15 αστυνομικών στο εν λόγω διαμέρισμα, σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο περιστατικό είχαν αρχικά επισκεφθεί μόνο δύο μέλη της Αστυνομίας», προστίθεται.

Η Αστυνομία καλεί οποιοδήποτε πρόσωπο διαθέτει οποιαδήποτε διαφορετική μαρτυρία σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Αρχηγείου στο τηλέφωνο 22-808094 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση