ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βροχές και χαλάζι σε αυτοκινητόδρομους

Οδηγοί Προσοχή

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Η βροχόπτωση που σημειώνεται το μεσημέρι της Δευτέρας σε περιοχές της Πάφου, Λεμεσού και Λευκωσίας, καθώς και η χιονόπτωση που σημειώνεται στην ευρύτερη περιοχή Τροόδους, επηρεάζουν την κυκλοφορία, αφού καθιστούν ολισθηρό το οδόστρωμα των δρόμων.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.00 το μεσημέρι, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού, μεταξύ Πισσουρίου και Αυδήμου, σημειώνεται έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση, με αποτέλεσμα να παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού και χαλαζιού που καθιστούν το οδόστρωμα επικίνδυνα ολισθηρό.

Βροχόπτωση σημειώνεται και σε άλλες περιοχές του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού, καθώς και σε περιοχές του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Κοκκινοτριμιθιάς, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Συστήνεται ωστόσο προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, για ασφαλή οδήγηση στη βροχή.

Στο Τρόοδος, λόγω της χιονόπτωσης που σημειώνεται, οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους, και Προδρόμου-Τροόδους, είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στις ορεινές περιοχές της Μόρφου και ειδικότερα στους δρόμους Κακοπετριάς-Καρβουνά και Πεδουλά-Κύκκου, δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Χωρίς προβλήματα είναι η κατάσταση και στο οδικό δίκτυο των πόλεων, σε όλες τις επαρχίες.

Επισημαίνεται ότι λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη. Προτρέπεται το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω και των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση