ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Του έκλεψαν σκαλωσιές και τις βρήκε στην Τρεμιθούσα και στο Λατσί

Χειροπέδες σε δύο άτομα

ΚΥΠΕ

Στη σύλληψη δυο προσώπων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και συνωμοσίας διάπραξης κακουργήματος προχώρησε η Αστυνομία Πάφου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 28 Ιουλίου έγινε καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών, από 53χρονο εργολάβο οικοδομών, ότι την ίδια ημέρα κλάπηκαν, από περιφραγμένο χωράφι στα Κούκλια, διάφορα αντικείμενα όπως σκαλωσιές και μεταλλικές ράγες. Ο παραπονούμενος, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε αναφέρει στην καταγγελία του ότι τα κλαπέντα δεν ήταν δυνατόν να τα αναγνωρίσει αφού ήταν χρησιμοποιημένα από τη δουλειά.

Το ίδιο πρόσωπο, στις 22 Αυγούστου προχώρησε σε νέα καταγγελία με την οποία ανέφερε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ημερομηνιών 21-22 Αυγούστου, από τον ίδιο χώρο, είχαν κλαπεί επίσης σκαλωσιές και άλλα εργαλεία. Την επόμενη ημέρα, 23 Αυγούστου, ο ίδιος ο παραπονούμενος, συνέχισε ο κ. Νικολάου, έλαβε πληροφορία και μετέβη σε εργοτάξιο που βρίσκεται στην Τρεμιθούσα όπου, σύμφωνα με τον ίδιο, είδε και αναγνώρισε μέρος της κλαπείσας περιουσίας.

Την ευθύνη του συγκεκριμένου χώρου, πρόσθεσε ο κ. Νικολάου, είχε άνδρας ηλικίας 27 ετών ο οποίος, αφού ενημερώθηκε η αστυνομία, συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Επίσης την ίδια ημέρα 23 Αυγούστου, ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΑΔΕ Πάφου, ο παραπονούμενος μετά από σχετική πληροφορία μετέβη συνοδευόμενος από την Αστυνομία σε εργοτάξιο στο Λατσί, υπεύθυνος του οποίου ήταν 40χρονος. Εκεί ο 53χρονος στην παρουσία της αστυνομίας εντόπισε άλλες 100 μεταλλικές ράγες οι οποίες σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του προέρχονταν από την κλαπείσα περιουσία του. Τα μέλη της αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες και στο δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 40 ετών.

Εναντίον των δυο συλληφθέντων εκδόθηκαν, από το Δικαστήριο Πάφου, δικαστικά εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις κλοπών και τελούν υπό κράτηση. Σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος περαιτέρω κράτησής τους προς διευκόλυνσης των ανακρίσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση