ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τρεις μετανάστες εντοπίστηκαν στο Λιοπέτρι

Μετά την καταγραφή των στοιχείων τους μεταφέρθηκαν με τη συνοδεία Αστυνομίας στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Μεταναστών «Πουρνάρα»

ΚΥΠΕ

Τρεις μετανάστες συριακής καταγωγής, που πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα, εντοπίστηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Λιοπέτρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 14.30 εντοπίστηκαν από πολίτες, τρία πρόσωπα να περιφέρονται στην οδό Ακροπόλεως στο Λιοπέτρι.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν τα τρία πρόσωπα που όπως διαπιστώθηκε ήταν παράτυποι μετανάστες, συριακής καταγωγής.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι οι τρεις ενήλικες άνδρες, μετέβησαν από τη Συρία στην Τουρκία και από εκεί στις κατεχόμενες περιοχές.

Σήμερα οι τρεις άνδρες πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές όπου και εντοπίστηκαν, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο αλιευτικό καταφύγιο του Golden Coast στο Παραλίμνι όπου τους έγινε τεστ κορωνοϊού.

Μετά την καταγραφή των στοιχείων τους μεταφέρθηκαν με τη συνοδεία Αστυνομίας στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Μεταναστών «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση