ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τσικνοπέμπτη: Έρημη πλατεία με αστυνομικούς η Σαριπόλου

Φέτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η πόλη της Λεμεσού δεν θυμίζει σε τίποτα με τις προηγούμενες χρονιές

Newsroom K

Η έλευση του κορωνοϊού στην Κύπρο έβαλε φρένο σε πολλές προηγούμενές μας συνήθειες. Μία από αυτές είναι και η σημερινή ημέρα της Τσικνοπέμπτης.

Ιδιαίτερη στην Λεμεσό οι φουκούδες «έπνιγαν» την πόλη από τον καπνό. Οι Λεμεσιανοί διασκέδαζαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο και η πλατεία της Σαριπόλου έσφυζε από ζωή την συγκεκριμένη ημέρα.

Φέτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η πόλη της Λεμεσού δεν θυμίζει σε τίποτα με τις προηγούμενες χρονιές. Τα περιοριστικά μέτρα, τα διατάγματα δεν επιτρέπουν στους Λεμεσιανούς να ξεφαντώσουν και να διασκεδάσουν την Τσικνοπέμπτη, όπως αυτοί ξέρουν.

Χαρακτηριστικές είναι και οι εικόνες που εξασφάλισε η «Κ» από την πλατεία Σαριπόλου. Τα πάντα είναι κλειστά, η Αστυνομία περιπολεί από νωρίς την περιοχή για τη τήρηση των μέτρων, ενώ κόσμος δεν υπάρχει.

Πολίτες με τους οποίους συνομίλησε η ιστοσελίδα μας ανέφεραν πως η αστυνόμευση στην περιοχή είναι αυξημένη, πεζοί αστυνομικοί περιπολούν την πλατεία της Σαριπόλου, ενώ πηγαινοέρχονται συνεχώς οχήματα της Δύναμης.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και διαπιστώνεται ότι η φετινή Τσικνοπέμπτη θα είναι σίγουρα διαφορετική σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές.

Ο κόσμος που συνήθως μαζευόταν στην πλατεία και διασκέδαζε με μουσικές, φορούσε καρναβαλλίστηκες μάσκες, έτρωγε και γενικότερα επικρατούσε μία χαρούμενη ατμόσφαιρα, σήμερα δεν μπορεί να το ζήσει.

Εξάλλου χαρακτηριστικές είναι και οι πιο κάτω φωτογραφίες που παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας. Στα αριστέρα βλέπουμε φωτογραφία του 2020 με πλήθος κόσμο να κατακλύει την πλατεία και να διασκεδάζει ενώ στα δεξία στο ίδιο ακριβώς σημείο, την ακριβώς αντίθετη εικόνα, ένα τοπίο... νεκρό από ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση