ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χαρτσιώτης για σύστημα απενεργοποίησης κινητών στις φυλακές: Βρήκαμε μπροστά μας μια αστοχία

Στην εγκατάσταση νέου συστήματος απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων στις Κεντρικές Φυλακές, προχωρεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην εγκατάσταση νέου συστήματος απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων στις Κεντρικές Φυλακές, παρά το ότι η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στα δικαστήρια, προχωρεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης για αντιμετώπιση του προβλήματος της οργάνωσης εγκλημάτων.

Όπως δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο ο αρμόδιος Υπουργός Μάριος Χαρτσιώτης, η παρούσα κυβέρνηση βρήκε μπροστά της μια «αστοχία» σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο σύστημα και εξέφρασε την ελπίδα ότι η διαδικασία της εγκατάστασης του νέου συστήματος θα υλοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Χαρτσιώτης τόνισε επίσης ότι στο μικροσκόπιο του Υπουργείου βρίσκεται και το θέμα της διαφθοράς στις Φυλακές, επισημαίνοντας ότι στόχος είναι το φαινόμενο να περιορισθεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Σε σχέση με την αποσυμφόρηση των φυλακών είπε ότι το πρόβλημα αναμένεται να επιλυθεί οριστικά το 2026, με την ανέγερση του νέου κτιρίου των κεντρικών φυλακών.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση