ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χατζηπαντέλα: Προχωρά σε άμεση αντικατάσταση του μέλους του ΔΣ ΟΑΥ

Προκύπτει ασυμβίβαστο για το μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) Αναστασία Χριστοδουλίδου

ΚΥΠΕ

Σε άμεση αντικατάσταση του μέλους του που το εκπροσωπεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) θα προβεί το Υπουργείο Υγείας, δήλωσε την Πέμπτη ο αρμόδιος Υπουργός, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, κληθείς να σχολιάσει το πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης Ασυμβίβαστου, σύμφωνα με το οποίο προκύπτει ασυμβίβαστο για το μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) Αναστασία Χριστοδουλίδου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, μετά από τη συμμετοχή του σε ανοικτό διάλογο με εθελοντικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που διοργάνωσε το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού, ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας ανέφερε ότι ο ίδιος δεν ήταν ενήμερος για το συγκεκριμένο θέμα, για να προσθέσει ότι «θα αντικατασταθεί άμεσα ο εκπρόσωπος».

Σημείωσε ότι θεωρεί πως δεν θα υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Επιπλέον, είπε ότι στο Υπουργείο ένιωσαν ανακούφιση γι’ αυτή την απόφαση, γιατί όπως είπε «ακούγονταν αρκετά το τελευταίο διάστημα».

«Ακουγόταν ότι πιθανόν να υπήρχαν προβλήματα με εκπροσώπους των ασθενών ή των συντεχνιών και πιθανώς θα έπρεπε να αλλάξουμε το νόμο, ένα πράγμα που δεν θα θέλαμε να το κάνουμε τη συγκεκριμένη στιγμή», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση