ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χειροπέδες σε 29χρονο για τα επεισόδια στο «Ελευθερία» - Ψάχνουν 25χρονο

Οδηγείται στο δικαστήριο

Στη σύλληψη 29χρονου προχώρησε η Αστυνομία για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Μετά από έρευνες προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 29χρονου και εκδόθηκε σχετικό ένταλμα σύλληψης. Ο 29χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Yπενθυμίζουμε ότι για την υπόθεση οχλαγωγίας συνελήφθηκε την περασμένη Δευτέρα άλλος ένας ύποπτος, ηλικίας 27 ετών.

Ο 27χρονος παραμένει υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα διάρκειας τεσσάρων ημερών, που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, για τους σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τρίτο ύποπτο, ηλικίας 25 ετών, εναντίον του οποίου επίσης έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Χρίστου Αλάμ, 25 ετών, κάτοικος Λεμεσού. Εναντίον του εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί της Πρόληψης και Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, εμπρησμού κτηρίου, επίθεσης εναντίον αστυνομικών, κατοχής, χρήσης και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και
οχλαγωγίας. Τα πιο πάνω αδικήματα διαπράχθηκαν την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, έξω από το στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Με πληροφορίες από 24news. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση