ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χειροπέδες σε δύο καταζητούμενους στη Λεμεσό

Έλεγχοι και εξώδικα από την Αστυνομία

ΚΥΠΕ

Εκατοντάδες ελέγχους πραγματοποίησαν μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού, από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο πλαίσιο πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος, των τροχαίων παραβάσεων, αλλά και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Σύμφωνα με την ΑΔΕ Λεμεσού, κατά το δεδομένο χρονικό διάστημα, ελέγχθηκαν 480 οχήματα και 508 πρόσωπα, ενώ έγιναν 108 αλκοτέστ και καταγγέλθηκαν 21 πρόσωπα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης. Έγιναν, επίσης, 115 καταγγελίες για τροχαία αδικήματα, ενώ προέκυψαν 51 τροχαίες υποθέσεις εναντίον οδηγών και κατασχέθηκαν 11 αυτοκίνητα και τέσσερις μοτοσικλέτες. Κατά τους ελέγχους, εντοπίστηκαν και δυο κλοπιμαίες μοτοσικλέτες.

Επιπρόσθετα, έγιναν τέσσερις καταγγελίες υποστατικών, τρία εκ των οποίων διαπιστώθηκε ότι δεν διέθεταν άδεια λειτουργίας, άδεια μουσικής και ποτού, ενώ ένα δεν διέθετε άδεια λειτουργίας και ποτού.

Ελέγχθηκαν ακόμη τρεις φρουροί ασφαλείας, εισπράχθηκαν τρία εντάλματα προστίμου συνολικού ποσού 800 ευρώ, συνελήφθη ένα πρόσωπο για παράνομη παραμονή, ένας καταζητούμενος για παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία και ένας καταζητούμενος για υπόθεση βίας στην οικογένεια.

Στο πλαίσιο πρόληψης πυρκαγιών στην ύπαιθρο, περίπολα των σταθμών υπαίθρων πραγματοποίησαν περιπολίες στους τομείς των σταθμών τους, τόσο σε κύριες όσο και σε δευτερεύουσες οδικές αρτηρίες, ενώ περιπολήθηκαν περιοχές πρόσφατων πυρκαγιών.

Τέλος, τα μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού αστυνόμευσαν το Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης Νέων, στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού και δυο εκδηλώσεις σε τεμένη της πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση