ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χειροπέδες σε τρία άτομα για υπόθεση τέλεσης εικονικών γάμων

Από τις αστυνομικές ανακρίσεις, ο 34χρονος φέρεται να έδωσε χρηματικό ποσό στα δύο άλλα πρόσωπα, με σκοπό να τελέσουν εικονικούς γάμους

ΚΥΠΕ

Υπό εξαήμερη κράτηση τέθηκαν χθες τρία πρόσωπα, ηλικίας 34,19 και 18 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα της υποβοήθησης παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στη Κυπριακή Δημοκρατία, καθώς επίσης και τέλεσης εικονικών γάμων.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, της σύλληψης και κράτησης των τριών συλληφθέντων, προηγήθηκε στις 17/09/2021, συντονισμένη επιχείρηση στην επαρχία Λευκωσίας, από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, ότι ο 34χρονος ενέχεται σε υποθέσεις τέλεσης εικονικών γάμων.

Πέραν της σύλληψης για τα πιο πάνω αδικήματα, διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Από τις αστυνομικές ανακρίσεις, ο 34χρονος φέρεται να έδωσε χρηματικό ποσό στα δύο άλλα πρόσωπα, με σκοπό να τελέσουν εικονικούς γάμους, για να παραμείνουν στη Δημοκρατία.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση