ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:11
 

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή πορεία με τις Ροζ Φιγούρες

Διοργανώθηκε από την DELEMA McCANN - 10 χιλιάδες και πλέον πολίτες έδωσαν το παρών τους

Δελτίο Τύπου

Η μεγαλύτερη πορεία που γίνεται κάθε χρόνο στην Κύπρο, η Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες της Europa Donna Κύπρου, διοργανώθηκε για άλλη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία από την DELEMA McCANN.

Η Πορεία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με 10,000 και πλέον πολίτες, όλων των ηλικιών και φύλων, να δίνουν δυναμικά το παρών τους.

Η DELEMA McCANN δημιούργησε επίσης ενημερωτική 360 εκστρατεία για ευαισθητοποίηση του κοινού, με τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ, υπαίθρια διαφήμιση, on line banners και posts, bus branding, mall screens, flyers, t-shirts, κ.ά. ενώ διοργανώθηκε Διάσκεψη Τύπου και αναπτύχθηκε σχετική δημοσιότητα για προβολή της Πορείας.

Μήνυμα της φετινής εκστρατείας ήταν «Η διεκδίκηση για εξειδίκευση», κάτι που μας αφορά ΟΛΟΥΣ, προβάλλοντας το δικαίωμα κάθε γυναίκας στην εξειδίκευση, που περιλαμβάνει την σωστή ενημέρωση, στην έγκαιρη διάγνωση, αλλά και στη σωστή θεραπεία του Καρκίνου του Μαστού και των ωοθηκών.

Οι συμμετέχοντες στην Πορεία, περπάτησαν κρατώντας 575 ροζ φιγούρες (που αντιπροσώπευαν τα νέα περιστατικά καρκίνου του μαστού που καταγράφηκαν το 2018 σε γυναίκες), 6 μπλε φιγούρες (που αντιπροσώπευαν τα νέα περιστατικά που καταγράφηκαν το 2018 σε άνδρες) και 135 λευκές Φιγούρες (που αντιστοιχούσαν στο αριθμό των ασθενών που δυστυχώς, έχασαν τη ζωή τους, εξαιτίας του καρκίνου του μαστού τη χρονιά που πέρασε). Για πρώτη φορά φέτος, οι πολίτες κρατούσαν επίσης 59 νέες γαλαζοπράσινες φιγούρες, οι οποίες αντιπροσώπευαν τις ασθενείς που διαγνώστηκαν με καρκίνο των ωοθηκών το 2018. Αξίζει να σημειωθεί ότι η EUROPA DONNA Κύπρου από φέτος, έχει ανοίξει την αγκαλιά της και σε όλες τις γυναίκες με καρκίνο των ωοθηκών, όπως αντιστοίχως έχει πράξει και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία της Europa Donna.

Η Πορεία κατευθύνθηκε όπως κάθε χρόνο στο κτίριο της AstroBank στο κέντρο της Λευκωσίας, μπροστά στο οποίο τοποθετήθηκαν οι φιγούρες. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες επέστρεψαν στον χώρο εκκίνησης όπου, με την καθοδήγηση των διοργανωτών της εκδήλωσης, σχημάτισαν τη μεγαλύτερη ανθρώπινη Ροζ Κορδέλα, χαρακτηριστικό έμβλημα της Europa Donna, στέλνοντας μήνυμα αποφασιστικότητας, ελπίδας και συμπαράστασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί το ΑΚΕΛ «πυροβολεί» τον Χριστοδουλίδη;

«Στην Καθημερινή φαίνεται πως έδωσαν στον Χριστοδουλίδη το Αλάθητο του Πάπα. Σε λίγο και σε εικόνισμα. ...»
Ένας Πολίτης  |  13:58

Για ακόμα μία χρονιά στις «ελαττωματικές» δημοκρατίες η Κύπρος

«Μα είναι δυνατό να έχουμε ελληματική δημοκρατία? Εμείς που έχουμε πρόεδρο τον Αναστασιάδη και ...»
ΑΚΑ  |  10:24

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου  |  21:53

Μπήκαν σε κόντρα Χριστοδουλίδης – ΑΚΕΛ για την εξωτερική πολιτική

«Όταν όμως ο πεθερός πλήρωνε την προεκλογική Χριστόφια στη Λεμεσό το 2008 με την ελπίδα πως θα τον διόριζε ...»
Rikkos  |  17:01

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X