ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χλώρακα: Χειροπέδες σε τέσσερις που παραβίαζαν το διάταγμα Νουρή

Επιχείρηση μελών της ΑΔΕ Πάφου

ΚΥΠΕ

Στο πλαίσιο επιχείρησης εντοπίστηκαν σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χλώρακα τέσσερα πρόσωπα, τα οποία παραβίαζαν διάταγμα του Υπουργείου Εσωτερικών που απαγορεύει στους αιτητές διεθνούς προστασίας να διαμένουν εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Χλώρακας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η επιχείρηση μελών της ΑΔΕ Πάφου διενεργήθηκε χτες από τις 15:00 μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι σε διάφορα υποστατικά και εντοπίστηκαν τέσσερις άνδρες με καταγωγή από το Κονγκό οι οποίοι παραβίαζαν το σχετικό διάταγμα του Υπουργού Εσωτερικών.

Τα τέσσερα πρόσωπα οδηγήθηκαν στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον της δικαιοσύνης.

Εναντίον των τεσσάρων προσώπων διερευνάται το αδίκημα της παραβίασης του διατάγματος του Υπουργείου Εσωτερικών για την Χλώρακα και τον Νόμο περί Προσφύγων. Το διάταγμα τέθηκε σε ισχύ από τις 11.12.20.

Σήμερα αναμένεται να μεταβεί στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου και ο διαχειριστής του συγκροτήματος στο οποίο διέμεναν οι τέσσερις προκειμένου να κατηγορηθεί και αυτός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση