ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπουργείο Υγείας για κρούσματα: Οι υπηρεσίες που εντοπίστηκαν

Θυγατρική εταιρεία CytacomSolutionsLtd, Αποθήκη του Τελωνείου στο Αεροδρόμιο Λάρνακας,Τμήμα Φορολογίας Λάρνακας

Newsroom K

Αναφορικά με το δελτίο Τύπου που έχει προηγηθεί και την αναφορά για εντοπισμό θετικού κρούσματος του COVID-19 στο υποκατάστημα CYTA στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στα Λατσιά, το Υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης, πληροφορεί το κοινό ότι το θετικό κρούσμα έχει εντοπιστεί στη θυγατρική εταιρεία CytacomSolutionsLtd και όχι στο υποκατάστημα CYTA στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στα Λατσιά όπως έχει αναφερθεί.

Ως εκ τούτου, το υποκατάστημα CYTA στα Λατσιά θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του.

Η Ομάδα Ιχνηλάτησης της Μονάδας Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Ελέγχου Λοιμωδών Νοσημάτων απολογείται για οποιαδήποτε πρόβλημα τυχόν να έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της πιο πάνω λανθασμένης αναφοράς.

Εξάλλου σε ανακοίνωσή της Cytacom Solutions, ενημερώνει το κοινό και τους πελάτες της ότι στέλεχος της εταιρείας έχει εντοπιστεί ως επιβεβαιωμένο κρούσμα, μέσα από τη δειγματοληψία στην οποία προβαίνει το Kράτος ανάμεσα στους εργαζόμενους.

Το συγκεκριμένο στέλεχος τηλεργάζεται εδώ και τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες. Επισκέφθηκε μόνο μία φορά τα γραφεία της Cytacom Solutions στα Λατσιά όπου είναι το γραφείο του, το περασμένο Σάββατο, χωρίς όμως να έρθει σε επαφή με οποιουσδήποτε πελάτες ή άλλο προσωπικό της εταιρείας, το οποίο στην πλειονότητα του επίσης τηλεργάζεται.

«Η Cytacom Solutions έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, αλλά και του προσωπικού της, σε πλήρη συνεργασία με τις Κρατικές Αρχές. Ήδη, έχoυν τεθεί στη διάθεση των αρμόδιων φορέων όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη διεξαγωγή της διαδικασίας ιχνηλάτησης. Ταυτόχρονα, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, οι γραφειακοί χώροι της Cytacom Solutions στο συγκεκριμένο κτήριο έχουν απολυμανθεί και θα επαναλειτουργήσουν με πολύ περιορισμένο αριθμό προσωπικού μετά τις αργίες του Πάσχα», αναφέρεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Coronavirus  |  Υγεία  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

#PoliticsBlog Η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη και η «ντροπή»

«Ακόμα ένας καρεκλοκένταυρος γενικώς που έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά....»
Αρμαγεδών  |  18:54

#PoliticsBlog Το νέο Υπουργικό και τα σενάρια για 3η θητεία του Νίκαρου

«Επι εποχης Τασου ο Νικαρος δηλωνε οτι δεν επιθυμει να ειναι Προεδρος ενος κρατους με συνορα στο Ληδρα ...»
Γιωργος Χ  |  07:47

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X