ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπό 8ήμερη κράτηση 16χρονη για κλοπές και διαρρήξεις στη Λεμεσό

Στο Δικαστήριο Λεμεσού και ο 79χρονος που συνελήφθη για έκρηξη βόβμας σε αυτοκίνητο

ΚΥΠΕ

Τουλάχιστον πέντε υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών διερευνώνται εναντίον της 16χρονης που συνελήφθη χθες και σήμερα τέθηκε υπό 8ήμερη προσωποκράτηση.

Η ανήλικη εντοπίστηκε χθες στην περιοχή Πολεμιδιών από μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού, καθώς είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από τους γονείς της. Στην κατοχή της εντοπίστηκε τσάντα με κοσμήματα και άλλα τιμαλφή, 1130 ευρώ σε χαρτονομίσματα, καθώς και 136 ευρώ σε κέρματα, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Η ανήλικη εντοπίστηκε χθες στην περιοχή Πολεμιδιών από μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού

Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι μέρος των ανευρεθέντων αποτελούσε προϊόν διάρρηξης κατοικίας που διαπράχθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, στα Πολεμίδια, καθώς και κλοπής από αυτοκίνητο, στην ίδια περιοχή.

Στην πορεία προέκυψαν εναντίον της στοιχεία για άλλες διαρρήξεις και κλοπές, συνολικά πέντε μέχρι στιγμής, ενώ το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση της.

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού οδηγήθηκε σήμερα και ο 79χρονος που συνελήφθη χθες σε σχέση με την έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο, στην περιοχή Εκάλης, στις 22 Φεβρουαρίου. Ο 79χρονος τέθηκε υπό τετραήμερη κράτηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση