ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πάφος - Υπό κράτηση μέχρι τις 22 Μαρτίου 36χρονος για υπόθεση ναρκωτικών

Στην οικία του βρέθηκαν 916 γρ. κάνναβης, 74 γρ.κοκαΐνης και 62 γρ. μεθαμφεταμίνης

ΚΥΠΕ

Υπό κράτηση θα παραμείνει 36χρονος μέχρι την 22η Μαρτίου του 2021, οπότε και θα παρουσιαστεί ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείο, που συνεδριάζει στην Πάφο, σε σχέση με υπόθεση που αφορά ναρκωτικά.

Ο 36χρονος εμφανίστηκε σήμερα στο Κακουργιοδικείο Πάφου προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Ο συνήγορος υπεράσπισης δικηγόρος, Ηλίας Σατολιάς, ζήτησε χρόνο για απάντηση στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πελάτης του.

Ο συνήγορος υπεράσπισης δικηγόρος ζήτησε χρόνο για απάντηση στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πελάτης του

Από την πλευρά της η εκπρόσωπος της ΚΑ ζήτησε την περαιτέρω κράτηση του 36χρονου και ο συνήγορος υπεράσπισης δεν έφερε ένσταση. Το Δικαστήριο διέταξε την κράτηση του 36χρονου και όρισε την 22η Μαρτίου ως ημερομηνία προκειμένου ο 36χρονος να απαντήσει παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 36χρονος είναι αυτά της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α’ , παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α` με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β`, παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β` με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα στην οικία του 36χρονου στην Πάφο στις 10 Δεκεμβρίου 2020, βρέθηκαν κάνναβη βάρους 916 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 74 γραμμαρίων και μεθαμφεταμίνη βάρους 62 γραμμαρίων.

Εναντίον ωστόσο του 36χρονου έχει ανοιχτεί και άλλη υπόθεση σε σχέση με τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, εμπρησμού και απειλής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση