ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Yπό τετραήμερη κράτηση 30χρονος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε 39χρονο

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 30χρονου για υπό διερεύνηση υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν χθες στην επαρχία Πάφου έναν 30χρονο, τον οποίο αναζητούσαν στη βάση μαρτυρίας, σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και σοβαρού τραυματισμού ενός 39χρονου.

Ο 39χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, γύρω στις 12:30π.μ. την Κυριακή, σε δρόμο της Πάφου τραυματισμένος στο κεφάλι. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα κρανίου, με υπαραχνοειδή αιμορραγία.

Λόγω της κατάστασής του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στους Αστυνομικούς ο 39χρονος, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, είδε στο πεζοδρόμιο έξω από αυτό, δύο πρόσωπα να συνομιλούν και να προκαλούν ανησυχία. Τους πλησίασε και τους έκανε παρατήρηση με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονη συζήτηση μεταξύ τους.

Οι δύο άγνωστοι αναχώρησαν, ωστόσο ένας από αυτούς φέρεται να επέστρεψε και να κτύπησε τον 39χρονο στο κεφάλι, με άγνωστο αντικείμενο.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση