ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπό τετραήμερη κράτηση 32χρονος για διάρρηξη κτιρίου και κλοπή στην Πάφο

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα 39χρονη

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 32χρονου σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης αποθήκης με οικοδομικά υλικά, από την οποία κλάπηκαν μαρμάρινα κολωνάκια και κομμάτια πέτρας. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα, 39χρονη, η οποία τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο διαρρήξεις σημειώθηκαν στις 15-16 Φεβρουαρίου και στις 19-20 Φεβρουαρίου. Από την αποθήκη κλάπηκαν 50 μαρμάρινα κολωνάκια, συνολικής αξίας 2.500 ευρώ, κατά την πρώτη διάρρηξη, ενώ γύρω στα 125 κομμάτια πέτρας για επένδυση τοίχων, συνολικής αξίας 400 ευρώ, κλάπηκαν κατά τη δεύτερη διάρρηξη.

Κλάπηκαν 50 μαρμάρινα κολωνάκια αξίας 2.500 ευρώ και 125 κομμάτια πέτρας για επένδυση τοίχων αξίας 400 ευρώ

Από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Πάφου, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 32χρονου και της 39χρονης, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Δικαστικό ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και εναντίον 41χρονης, αφού σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, οι δράστες χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο το οποίο είναι εγγεγραμμένο στο όνομά της.

Την περασμένη Δευτέρα, τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου προχώρησαν σε έρευνα στην οικία της 39χρονης, στην Πάφο, όπου εντόπισαν μαρμάρινα κολωνάκια και πλάκες πέτρας που πιστεύεται ότι κλάπηκαν από την εν λόγω αποθήκη. Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν επίσης πλάκες πέτρινης ψηφίδας, μαρμάρινα σκαλιστά σχέδια και άλλα αντικείμενα, η προέλευση των οποίων διερευνάται. Μέρος της περιουσίας που ανευρέθηκε, είχε ήδη χρησιμοποιηθεί σε τοίχους και περιτοιχίσματα της οικίας.

Η 39χρονη συνελήφθη την ίδια μέρα με δικαστικό ένταλμα, ενώ την Τρίτη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησής της, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ακολούθησε η σύλληψη από τα μέλη του ΤΑΕ του 32χρονου και της 41χρονης. Η 41χρονη αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερη, αφού από τις έρευνες που ακολούθησαν της σύλληψής της, δεν προέκυψε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό εναντίον της, ενώ ο 32χρονος τέθηκε υπό 4ήμερη κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ανοίγει την Παρασκευή η Πύλη Εμβολιασμού για ηλικίες 59 και 60 ετών

«Ποιος φωστήρας παρακάμπτει τα άτομα ηλικίας 61 ετών και άνω και δίνει προτεραιότητα σε άτομα μικρότερης ...»
Theodoros  |  22:15

Καταγγελίες Γ. Αρέστη κατά ΚΕΔΙΠΕΣ για επιλεκτική διαρροή εις βάρος του γιου του και του ιδίου

«Οφείλει ο Γενικός Εισαγγελέας, τουλάχιστόν να διασώσει το κύρος του θεσμού που εκπροσωπει, να εμπλακεί ...»
Ηρόδοτος Χριστοδουλίδης  |  11:24

8 διευθύνσεις για bao bun που έρχονται στην πόρτα σου

«Καλό το άρθρο, αλλά παραλείψατε να αναφέρετε το καλύτερο bao bun στη Λευκωσία, το Bao Cyprus (@bao_cyprus)! ...»
Μαρία Πυρίσιη  |  17:58

Μπαχτσελί για τζαμί στη Λεμεσό: Ο Τούρκος δεν έχει φίλο πέραν από τον Τούρκο

«Γιατί δεν λέει ή γράφει καποοιος ότι η μηναρές ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ , έχει προσκολιθεί σε υφιστάμενο χριστιανικό ...»
ΜΧ  |  15:03

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση