ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υποψίες ότι ψάχνει τρόπους να αποδράσει ο Αζέρος

Προβληματίζουν τα αιτήματα του για επισκέψεις στον γιατρό

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Μεγάλες διαστάσεις, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει λάβει και σε διεθνή ΜΜΕ η είδηση για τη σύλληψη 38χρονου Αζέρου στη Λευκωσία, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν επαγγελματίας δολοφόνος και επρόκειτο να εκτελέσει σχέδιο εναντίον Ισραηλινών που διαμένουν στη Κύπρο.

Ο 38χρονος, την Τετάρτη (6/10) οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας με σκοπό την ανανέωση της προσωποκράτησής του, ωστόσο, αυτό δεν συνέβη αφού ο ίδιος ζήτησε όπως γίνει επαρκή μετάφραση σε έγγραφα, κάτι που καθυστέρησε την διαδικασία. Σημειώνεται ότι πρόκειται να οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστήριο, την ερχόμενη Δευτέρα.

Πάντως, ο Αζέρος προκαλεί με τη συμπεριφορά του και ήδη άρχισαν να σχηματίζονται υποψίες ότι προσπαθεί να βρει τρόπο για να αποδράσει από τις φυλακές.

Για παράδειγμα, ο 38χρονος φαίνεται ότι έχει ζητήσει κάποια βράδια όπως μεταφερθεί σε γιατρό, με την πρόφαση ότι δεν αισθάνεται καλά και θέλει να εξεταστεί. Πέραν του περίεργου ωραρίου που αιτείται κάτι τέτοιο, να σημειωθεί ότι τα αιτήματα φαίνονται αδικαιολόγητα, αφού όσες φορές εξετάστηκε, δεν διαπιστώθηκε να είχε οτιδήποτε.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες η Αστυνομία δεν μπορεί να μην κάνει αποδεκτό το αίτημα του οποιουδήποτε κρατούμενου για εξέταση από γιατρό, αλλά ήδη λαμβάνει τα μέτρα της για ενδεχόμενη απόδραση, όπως σε κάθε περίπτωση άλλωστε. Επίσης, σε κάθε μεταφορά του 38χρονου, αυτό που παρατηρείται είναι ότι τα μέτρα ασφαλείας από πλευράς Αστυνομίας είναι δρακόντεια και η αστυνόμευση είναι πολύ αυξημένη, αφού σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελαν να καταφέρει ό,τι και αν σχεδιάζει.

Σαββίδης: Υπό εξέλιξη οι έρευνες στην υπόθεση του Αζέρου

Η υπόθεση του 38χρονου Αζέρου διερευνάται από τους αρμόδιους ανακριτές της Αστυνομίας και όταν συμπληρωθεί θα παραδοθεί στην Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω αξιοποίηση της υπόθεσης, είπε ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την υπόθεση του Αζέρου, στο πλαίσιο σημερινής διάσκεψης Τύπου, ο κ. Σαββίδης είπε ότι η υπόθεση είναι «υπό διερεύνηση και όταν ο φάκελος συμπληρωθεί, όπως όλες τις σοβαρές υποθέσεις, θα έρθουν κοντά μας για να αποφασίσουμε ποιες κατηγορίες και αν στοιχειοθετούνται για να προχωρήσουμε την υπόθεση στο δικαστήριο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση