ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπόθεση ομαδικού βιασμού: Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη οι πέντε

Το Δικαστήριο Αμμοχώστου αποφάσισε σήμερα, ύστερα από αίτημα του δημόσιου κατήγορου, να θέσει υπό κράτηση τα πέντε άτομα

ΚΥΠΕ

Υπό κράτηση μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, ημέρα έναρξης της ακροαματικής διαδικασίας, θα παραμείνουν, σύμφωνα με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, οι πέντε ύποπτοι για την υπόθεση φερόμενου βιασμού τουρίστριας που διαπράχθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Δικαστήριο Αμμοχώστου αποφάσισε σήμερα, ύστερα από αίτημα του δημόσιου κατήγορου, να θέσει υπό κράτηση τα πέντε άτομα, ηλικίας 20 και 19 ετών, μέχρι την έναρξη της δίκης τους, που ορίστηκε για τις 5 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα το Δικαστήριο παρέπεμψε τους πέντε αλλοδαπούς υπόπτους σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 5 Οκτωβρίου.

Τα πέντε άτομα αντιμετωπίζουν αδικήματα που αφορούν βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση δια διείσδυσης, συνουσία δια της βίας, εξαναγκασμό σε διάπραξη συνουσίας ή άλλων πράξεων σεξουαλικού χαρακτήρα, άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας, σεξουαλική παρενόχληση και απαγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι η τουρίστρια, ηλικίας 20 ετών, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού από αριθμό ατόμων, σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα.

Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον πέντε ατόμων, δύο ηλικίας 20 ετών και τριών ηλικίας 19 χρόνων, τα οποία και συνελήφθησαν.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση